Open Procurement Albania

“Riforcimi i njesive te banimit ne ndertesat (pallat), ne kuader te procesit te rindertimit, ne territorin e Bashkise Lezhe” Loti II

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lezhë
Institucioni Prokurues Bashkia Lezhë
Objekti i Tenderit “Riforcimi i njesive te banimit ne ndertesat (pallat), ne kuader te procesit te rindertimit, ne territorin e Bashkise Lezhe” Loti II(Programi i Rindertimit)

Burimi i Financimit: vene ne dispozicion nga Buxheti i Shtetit, miratuar si financim me Vendim te Keshillit te Ministrave Nr. 181, date 30.03.2022 “Per perdorimin e fondit te Rindertimit per financimin e Riforcimi i njesive te banimit ne ndertesat (pallat), ne Bashkite Tirane, Durres, Shijak, Lezhe dhe Kruje”, si dhe me Vendim te Keshillit Bashkiak Lezhe Nr. 39, Datë 19.04.2022 të Këshillit Bashkiak Lezhë “Per nje shtese ne buxhetin e bashkise Lezhe per vitin 2022 dhe PBA-ne 2022-2024”.
Nr. Reference REF-51458-11-30-2022
Vlera / Fondi Limit 133 288 959,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 01-12-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-12-2022
Data e mbajtjes se tenderit 12-12-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1.BOE “2Z KONSTRUKSION” SH.P.K, & “RAFIN COMPANY” SH.P.K,
2. “A. N. K” SH.P.K,
3. “AURORA KONSTRUKSION” SH.P.K,
4. “BAMI” SH.P.K,
5.BOE “JUNIK” SH.P.K, & “PEPA GROUP” SH.P.K,
6. “NDREGJONI” SH.P.K,
7. “S I R E T A 2F” SH.P.K,
8. BOE “XHAST SHPK”, & “DENIS-05” SH.P.K

Jane identifikuar operatoret ekonomike fitues:
1. BOE “2Z KONSTRUKSION” SH.P.K, & “RAFIN COMPANY” SH.P.K,
2. BOE “JUNIK” SH.P.K, & “PEPA GROUP” SH.P.K,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “2Z KONSTRUKSION” SH.P.K, - “RAFIN COMPANY” SH.P.K
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 132723049
  Data e lidhjes se kontrates 13-02-2023
  Kohezgjatja e kontrates 12 Muaj nga data e nenshkrimit te Marreveshjes Kuader
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. A. N. K SH.P.K, per arsye:
  -Nuk permbush kriterin 2.3.5, te DST se, pasi per stafin mbeshtetes nuk ka paraqitur Kontratat individuale te punes; Certifikate trajnimi; Deshmite Kualifikimi ose leje drejtimi, si dhe te figurojne ne listepagesat e shoqerise per periudhen Gusht deri ne Tetor 2022

  2. AURORA KONSTRUKSION” SH.P.K, per arsye
  -Nuk ka paraqitur asnje nga shtojcat e parashikuara ne DST ne e miratuar me VKM nr. 225, date 12.04.2021
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.12 2 te kritereve te vecanta te kualifikimit, pasi per Pllakat ka paraqitur kontrate furnizimi me operator (furnizues) i cili nuk eshte prodhues.
  -Nuk ka paraqitur per furnizuesin autorizimin, aktin e marreveshjes ose cdo dokument tjeter qe provon lidhjen midis tij dhe prodhuesit.
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.12 3 dhe 2.3.12 4 te kritereve te vecanta te kualifikimit, pasi per materialet e termoizolimit dhe suvase, si dhe per materialet hidroizoluese ka paraqitur kontrate furnizimi me operator (furnizues) i cili nuk eshte prodhues dhe ka paraqitur nje dokument ne gjuhen angleze, te paperkthyer ne gjuhen shqipe, te cilin e ka paraqitur si autorizim.

  3. BAMI SH.P.K, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.4, te kritereve te vecanta te kualifikimit, pasi nuk disponon drejtuesit teknik konkretisht inxhinierin Hidroteknik, te Mjedisi dhe Topografin,
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.12 te kritereve te vecanta te kualifikimit

  4. NDREGJONI” SH.P.K, per arsye
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.12 2 te kritereve te vecanta te kualifikimit, pasi per Pllakat ka paraqitur kontrate furnizimi me operator(furnizues) i cili nuk eshte prodhues dhe nuk ka paraqitur per furnizuesin autorizimin, aktin e marrëveshjes ose cdo dokument tjeter qe provon lidhjen midis tij dhe prodhuesit
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.12 3 dhe 2.3.12 4 te kritereve te vecanta, pasi per materialet e termoizolimit dhe suvase, si dhe per materialet hidroizoluese ka paraqitur kontrate furnizimi me operator (furnizues) i cili nuk eshte prodhues dhe nuk ka paraqitur per furnizuesin autorizimin,aktin e marreveshjes ose cdo dokument tjeter qe provon lidhjen midis tij dhe prodhuesit.
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.12 5 te kritereve te vecanta te kualifikimit, pasi per materialet elektrike dhe hidraulike ka paraqitur kontrate furnizimi me operator (furnizues) i cili nuk eshte prodhues dhe nuk ka paraqitur per furnizuesin autorizimin,aktin e marreveshjes ose cdo dokument tjeter qe provon lidhjen midis tij dhe prodhuesit.

  5. S I R E T A 2F SH.P.K, per arsye:
  -Nuk permbush kriterin 2.3.5, te DSTse, pasi:
  Nuk ka deklaruar dhe nuk figuron ne listepagesat e shoqerise per muajin tetor 2022, punonjesin Z. K. Doda, paraqitur si staf mbeshtetes ne rolin e hekurkthyesit .
  Nuk ka deklaruar dhe nuk figuron ne listepagesat e shoqerise per muajin Gusht 2022, punonjesin Z. A. Kodraliu, paraqitur si staf mbeshtetes ne rolin e shoferi

  6.BOE XHAST SHPK dhe DENIS 05SH.P.K, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.12 2 te kritereve te vecanta te kualifikimit, pasi per Pllakat ka paraqitur kontrate furnizimi me operator furnizues) i cili nuk eshte prodhues dhe ka paraqitur nje dokument ne gjuhen angleze, te paperkthyer ne gjuhen shqipe, te cilin e ka paraqitur si autorizim.
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.12 3 dhe 2.3.12 4 te kritereve te vecanta te kualifikimit, sepse per materialet e termoizolimit dhe suvase, si dhe per materialet hidroizoluese ka paraqitur kontrate furnizimi me operator (furnizues) i cili nuk eshte prodhues dhe bashkengjitur kontrates se furnizimit, ka paraqitur nje dokument ne gjuhen angleze, te paperkthyer ne gjuhen shqipe, te cilin e ka paraqitur si autorizim
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.12 5 te kritereve te vecanta te kualifikimit sepse per materialet elektrike dhe hidraulike ka paraqitur kontrate furnizimi me operator (furnizues) i cili nuk eshte prodhues dhe bashkengjitur kontrates se furnizimit ka paraqitur nje dokument ne gjuhen angleze, te paperkthyer ne gjuhen shqipe , te cilin e ka paraqitur si autorizim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Vlera totale e nenshkrimit te Kontrates pa Tvsh
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “2Z KONSTRUKSION” SH.P.K, viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “2Z KONSTRUKSION” SH.P.K, viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “2Z KONSTRUKSION” SH.P.K, viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “2Z KONSTRUKSION” SH.P.K, viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Lezhë REF-51458-11-30-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini i Posaçëm Nr. 16 datë 17 Shkurt 2023
  Projekti Arkitektonik
  Preventivi Pallati nr.4
  Preventivi Pallati nr.5
  Preventivi Pallati nr.6
  Preventivi Pallati nr.7
  Preventivi Pallati nr.8

  Akte nenligjore

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Ligj Nr. 97/2019 “Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Formulari i Lidhjes se Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data