Open Procurement Albania

Mbikqyrje e objektit “Shfrytëzimi inteligjent i energjisë (Projekti i efiçencës të energjisë)”

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Korçë
Institucioni Prokurues Bashkia Korce
Objekti i Tenderit Mbikqyrje e objektit “Shfrytëzimi inteligjent i energjisë (Projekti i efiçencës të energjisë)”
Nr. Reference REF-53565-12-14-2022
Vlera / Fondi Limit 1 099 045,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-12-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-12-2022
Data e mbajtjes se tenderit 27-12-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1. “ 4KPPF ” shpk,
2. “ DAAM ” shpk
3. “ Inday 18 ” shpk
4. “ GB CIVIL Engineering ”
5. “M.A.K Studio” shpk
6. “ Magna Charta ” shpk
7. “ Rean 95 ” shpk,
8. “ Novatech Studio ” shpk
9. “ Project Daluz 2019 ” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • G B Civil Engineering
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 946 251,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-01-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1135501
  Data e lidhjes se kontrates 27-03-2023
  Kohezgjatja e kontrates Nga momenti i lidhjes së kontratës së sipërrmarjes për zbatimin e punimeve deri në përfundimin e punimeve. Afati 6 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. 4KPPF shpk, per arsye:
  -Vlera e ofruar eshte me e ulet se vlera minimiale e lejuar ne baze te parashikimeve te VKM Nr 354 date 11.05.2016 Per miratimin e manualit te tarifave per sherbime ne planifikim territori, projektim, mbikqyrje dhe kolaudim

  2.BOE DAAM shpk, & “ NET- Group shpk, per arsye:
  -Vlera e ofruar eshte me e ulet se vlera minimiale e lejuar ne baze te parashikimeve te VKM Nr 354 date 11.05.2016 Per miratimin e manualit te tarifave per sherbime ne planifikim territori, projektim,mbikqyrje dhe kolaudim

  3. Novatech Studio shpk, per arsye:
  -Vlera e ofruar eshte me e ulet se vlera minimiale e lejuar ne baze te parashikimeve te VKM Nr 354 date 11.05.2016 Per miratimin e manualit te tarifave per sherbime ne planifikim territori, projektim,mbikqyrje dhe kolaudim

  4. Project Daluz 2019 shpk, per arsye:
  -Nuk plotëson kriterin e vendosur ne dokumentat e tenderit,shtojca 8, kriteret e vecanta te kualifikimit, pika 2.2 Aftësitë teknike dhe profesionale,sepse ka paraqitur kontrate qe nuk eshte e ngjashme me objektin e prokurimit dhe gjithashtu edhe vlera eshte me e vogel se ajo e kerkuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G B Civil Engineering viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G B Civil Engineering viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G B Civil Engineering viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G B Civil Engineering viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 30 datë 3 Prill 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data