Open Procurement Albania

Blerje bazë materiale ndërtimore për rrethimin e stadiumit “Alush Noga”.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Patos
Institucioni Prokurues Bashkia Patos
Objekti i Tenderit Blerje bazë materiale ndërtimore për rrethimin e stadiumit “Alush Noga”.
Nr. Reference REF-70246-05-24-2023
Vlera / Fondi Limit 4 352 493,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
Data e Njoftimit te Tenderit 25-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 05-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 (tre) muaj nga nënshkrimi i kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin nr.162, date 23/12/2020 “Për prokurimin Publik, neni 98, pika 1, b. Anullohet procedura me objekt “Blerje bazë materiale ndërtimore për rrethimin e stadiumit “Alush Noga”, me fond limit 4,352,493 (katër milion e treqind e pesëdhjetë e dy mijë e katërqind e nëntëdhjetë e tre) lekë pa TVSH, vënë në dispozicion nga Të ardhurat lokale 2023, bazuar në pikën 1, b, neni 98, i ligjit nr.162, datë 23/12/2020 “Për prokurimin Publik, për arsye se nuk është paraqitur asnje oferte e pershtatshme
  Shenime Informacione shtesë: Procedura do të prokurohet sërish
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 55 datë 19 Qershor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Blerje bazë materiale ndërtimore për rrethimin e stadiumit “Alush Noga

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Patos
  Institucioni Prokurues Bashkia Patos
  Objekti i Tenderit Blerje bazë materiale ndërtimore për rrethimin e stadiumit “Alush Noga
  Nr. Reference REF-64018-03-29-2023
  Vlera / Fondi Limit 4 352 493,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 30-03-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-04-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 11-04-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 (tre) muaj nga nënshkrimi i kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin nr.162, date 23/12/2020 “Për prokurimin Publik, neni 98, pika 1, c. Anullohet procedura me objekt “Blerje bazë materiale ndërtimore për rrethimin e stadiumit “Alush Noga”, me fond limit 4,352,493 (katër milion e treqind e pesëdhjetë e dy mijë e katërqind e nëntëdhjetë e tre) lekë pa TVSH., bazuar në pikën 1, c, neni 98, i ligjit nr.162, datë 23/12/2020 “Për prokurimin Publik, për arsye se ka ndodhur një gabim në dokumentat standarte të tenderit përkatësisht në preventiv në zërin Çimento 32.5 N te Njesia është përcaktuar në DST Njesia kg ndërkohë që në preventiv është kv. Njesia matëse është gabuar në momentin e ngarkimit të DST në sistem dhe nga 550 kv Çimento 32.5 N janë kërkuar në DST 550 kg, sasi jo e njëjtë me sasinë e nevojshme të kërkuar në preventiv. Për arsyen e sipërpërmëndur bazuar në Ligjin nr.162, date 23/12/2020 “Për prokurimin Publik, neni 98, pika 1, c. Autoriteti ose enti kontraktor anulon procedurën e prokurimit në rastet kur:c) konstaton se dokumentet e tenderit përmbajnë gabime ose mangësi të rëndësishme, Procedura do të anulohet.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 43 datë 15 Maj 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  “Blerje bazë materiale ndërtimore për rrethimin e stadiumit “Alush Noga”.

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Patos
  Institucioni Prokurues Bashkia Patos
  Objekti i Tenderit “Blerje bazë materiale ndërtimore për rrethimin e stadiumit “Alush Noga”.
  Nr. Reference REF-54583-12-21-2022
  Vlera / Fondi Limit 4 325 479,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 22-12-2022
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-01-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 06-01-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 (tre) muaj nga nënshkrimi i kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Nuk është paraqitur asnje oferte e pershtatshme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 4 datë 16 Janar 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data