Open Procurement Albania

Loti 2: “Shërbim për mirëmbajtje dhe riparim të mjeteve të rënda të Bashkisë Fier (Skrepa, Eskavatorë)”

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
Institucioni Prokurues Bashkia Fier
Objekti i Tenderit Loti 2: “Shërbim për mirëmbajtje dhe riparim të mjeteve të rënda të Bashkisë Fier (Skrepa, Eskavatorë)”
Nr. Reference REF-70634-05-25-2023
Vlera / Fondi Limit 17 188 816,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit te Tenderit 26-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 12-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj nga nënshkrimi i marrëveshjes kuadër
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Fier REF-70634-05-25-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Loti 2: “Shërbim për mirëmbajtje dhe riparim të mjeteve të rënda të Bashkisë Fier (Skrepa, Eskavatorë)”

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
  Institucioni Prokurues Bashkia Fier
  Objekti i Tenderit Loti 2: “Shërbim për mirëmbajtje dhe riparim të mjeteve të rënda të Bashkisë Fier (Skrepa, Eskavatorë)”
  Nr. Reference REF-60593-02-27-2023
  Vlera / Fondi Limit 17 188 816,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 28-02-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-03-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 15-03-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj nga nënshkrimi i marrëveshjes kuadër
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Procedura e prokurimit me objekt “Shërbim për mirëmbajtje dhe riparim të mjeteve të rënda të Bashkisë Fier (Kamiona, Skrepa, Eskavatorë)” (me 2 Lote)- Loti 2: “Shërbim për mirëmbajtje dhe riparim të mjeteve të rënda të Bashkisë Fier (Skrepa, Eskavatorë)”, e zhvilluar nga autoriteti kontraktor Bashkia Fier (Organ Qendror Bleres) , anulohet sepse ofertueset ekonomike pjesemarres nuk u kualifikuan për mospermbushje te kritereve te kualifikimit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Fier REF-60593-02-27-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 32 datë 11 Prill 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data