Open Procurement Albania

Rehabilitimi I rrjetit të Ujësjellësit, "Lagja Zallmner Kamez"

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Institucioni Prokurues Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a
Objekti i Tenderit Rehabilitimi I rrjetit të Ujësjellësit, "Lagja Zallmner Kamez"
Nr. Reference REF-67278-04-26-2023
Vlera / Fondi Limit 22 420 437,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 27-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 12-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. BOE "BRITANIA" sh.p.k , “ NDERTIMI Sh.p.k & NDREGJONI Sh.p.k
2. ARB & TRANS-2010 SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "BRITANIA" sh.p.k - NDERTIMI Sh.p.k - NDREGJONI Sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 20 456 455,00
  Data e shpalljes se fituesit 02-06-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 24547746
  Data e lidhjes se kontrates 16-06-2023
  Kohezgjatja e kontrates 60(gjashtëdhjetë) ditë nga data e lidhjes se kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. ARB TRANS 2010 SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur sigurimin e ofertes
  -Nuk ka paraqitur si dokument licensen nga QKL Kodi III.2.B Grumbullim, Transportim, Ruajtje, e Mbetjeve Urbane
  -Nuk ploteson piken 2.3.11. te kerkesave te vecanta per kualifikim, pasi nuk disponon mjetet dhe paisjet e nevojshme teknike per realizimin e kontrates
  -Nuk ploteson disa kerkesat e makinerive te nevojshme
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI Sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI Sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI Sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NDREGJONI Sh.p.k viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 61 datë 10 Korrik 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Rehabilitimi I rrjetit të Ujësjellësit, "Lagja Zallmner Kamez"

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
  Institucioni Prokurues Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a
  Objekti i Tenderit Rehabilitimi I rrjetit të Ujësjellësit, "Lagja Zallmner Kamez"
  Nr. Reference REF-62720-03-16-2023
  Vlera / Fondi Limit 22 420 437,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 17-03-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-04-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 06-04-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 60(gjashtëdhjetë) ditë nga data e lidhjes se kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1 b) në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 36 datë 24 Prill 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data