Open Procurement Albania

Blerje materiale pastrimi dhe detergjentë

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
Institucioni Prokurues Bashkia Fier
Objekti i Tenderit Blerje materiale pastrimi dhe detergjentë
Nr. Reference REF-67235-04-26-2023
Vlera / Fondi Limit 4 878 534,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. 4 S SHPK
2. ANBIM SHPK
3. ATLANTIK 3 SHPK
4. BESIM KAMBERI PF
5. BIOTEK SHPK
6. EURO MEGA 2010 SHPK
7. GET KLIN SHPK
8. MURATI D SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EURO MEGA 2010
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 593 250,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3111900
  Data e lidhjes se kontrates 14-09-2023
  Kohezgjatja e kontrates Per Bashkine Fier, levrimi i mallit nga kontraktori do te behet jo me vone se 20 (njezete) ditë nga nënshkrimi i kontratës
  Per Qendren Ekonomike te Arsimit Fier afati i lëvrimit është nga nënshkrimi i kontrates deri më 31.12.2023 dhe mallrat do te levrohen sipas sipas grafikut te furnizimit.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga: EURO MEGA 2010 SHPK, me objekt : Shfuqizimi i vendimit te Komisionit te Vleresimit te Ofertave per skualifikimin e ofertes te paraqitur nga EURO MEGA 2010 SHPK

  Ka pasur ankesa nga: BESIM KAMBERI, me objekt : Shfuqizimi i vendimit te Komisionit te Vleresimit te Ofertave per kualifikimin e ofertave te paraqitura nga 4S SHPK, Murati D SHPK dhe Biotek

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. Get Klin, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur Formularin Permbledhes te Vetedeklarimit, sipas shtojces 8
  -Nuk ka paraqitur Sigurimin e Ofertes, sipas Shtojces 3

  2. ANBIM SHPK, per arsye:
  Ka paraqitur oferte ekonomike anomalisht te ulet
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO MEGA 2010 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO MEGA 2010 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO MEGA 2010 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO MEGA 2010 viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 80 datë 25 Shtator 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi Nr. 1330/2
  Formular Ankimimi Nr. 1331/3

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data