Open Procurement Albania

Ndërhyrje rehabilituese në mure mbajtese dhe terrene në territorin e bashkisë në kuadër të mbrojtjes civile

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Berat
Institucioni Prokurues Bashkia Berat
Objekti i Tenderit Ndërhyrje rehabilituese në mure mbajtese dhe terrene në territorin e bashkisë në kuadër të mbrojtjes civile
Nr. Reference REF-79962-09-14-2023
Vlera / Fondi Limit 8 333 705,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 15-09-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-09-2023
Data e mbajtjes se tenderit 25-09-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. T & XH SHPK
2. AIDA CONSTRUCTION SHPK
3. BOE FLED SHPK & DESARET COMPANY SHPK
4. ASI - 2A CO SHPK
5. SPEKTRI SHPK
6. INA SHPK RRODHE - CONSTRUCTION SHPK
7. SARK SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FLED SHPK - DESARET COMPANY SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 981 296,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-10-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 7177555
  Data e lidhjes se kontrates 09-11-2023
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj (gjashte) (sipas grafikut te punimeve).
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonimike te meposhtem:
  1. SPEKTRI SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur 1 (nje) Inxhinier Topograf Gjeodet

  2. T & XH SHPK, per arsye:
  -Ka paraqitur oferte ekonomike anomalisht te ulet

  3. AIDA CONSTRUCTION, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur deshmi kualifikimi te sigurimit teknik per teknik ndertimi,specialist armature dhe muratoret
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLED SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLED SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLED SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLED SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DESARET COMPANY SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DESARET COMPANY SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DESARET COMPANY SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DESARET COMPANY SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 95 datë 20 Nëntor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Ndërhyrje rehabilituese në mure mbajtese dhe terrene në territorin e bashkisë në kuadër të mbrojtjes civile

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Berat
  Institucioni Prokurues Bashkia Berat
  Objekti i Tenderit Ndërhyrje rehabilituese në mure mbajtese dhe terrene në territorin e bashkisë në kuadër të mbrojtjes civile
  Nr. Reference REF-79604-09-12-2023
  Vlera / Fondi Limit 8 333 705,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 13-09-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-09-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 25-09-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj (gjashte) (sipas grafikut te punimeve).
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1 c)konstaton se dokumentet e tenderit përmbajnë gabime ose mangësi të rëndësishme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 78 datë 18 Shtator 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data