Open Procurement Albania

Loti I: Kryerja e shërbimit të pastrimit në qytetin e Elbasanit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Elbasan
Institucioni Prokurues Bashkia Elbasan
Objekti i Tenderit Loti I: Kryerja e shërbimit të pastrimit në qytetin e Elbasanit
Burimi i financimit: Buxheti i Bashkisë Elbasan
Nr. Reference REF-79794-09-13-2023
Vlera / Fondi Limit 266 341 935,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 14-09-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 16-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “ALKO IMPEX CONSTRUCTION” SHPK
2. “ANTE-GROUP” sh.p.k
3. “REJ” sh.p.k
4. “FUSHA” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALKO IMPEX CONSTRUCTION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 264 201 578,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj për secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. ANTE GROUP sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion qe te vertetoje se dispononi nje ambjent te pershtatshem per larjen dhe dezinfektimin e konteniereve
  -Ka paraqitur certifikatat ISO 9001, 14001 dhe 45001, por ketyre çertifikatave u ka mbaruar afati i vlefshmerise

  2. REJ sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur sigurimin e ofertes sipas shtojces 3 te dokumentave te tenderit.
  -Nuk ka paraqitur formularin permbledhes te vetedeklarimit sipas shtojces 9 te dokumentave te tenderit.
  -Nuk ka paraqitur kopje te deklaratave te xhiros vjetore te leshuara nga administrata tatimore pergjate tre viteve te fundit, 2020, 2021, 2022
  -Nuk ka deklaruar ne shtojcen 9 te vetedeklarimit se ka paguar taksat dhe tarifat vendore per vitin 2023
  -Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion qe te vertetoje se ka realizuar me sukses nje ose disa kontrata per sherbimet e meparshme, te ngjashme
  -Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion qe te vertetoje se dispononi nje ambjent te pershtatshem per larjen dhe dezinfektimin e konteniereve
  -Nuk ka deklaruar ne shtojcen 9 te vetedeklarimit se disponon mjetet dhe paisjet e nevojshme teknike per realizimin e kontrates
  -Nuk ka deklaruar ne shtojcen 9 te vetedeklarimit se disponon punonjesit e nevojshem dhe stafin teknik per realizimin e kontrates
  -Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion qe te vertetoje se dispononi kontenieret

  3. FUSHA sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur sigurimin e ofertes sipas shtojces 3 te dokumentave te tenderit.
  -Nuk ka paraqitur kopje te deklaratave te xhiros vjetore te leshuara nga administrata tatimore pergjate tre viteve te fundit, 2020, 2021, 2022
  -Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion qe te vertetoje se dispononi nje ambjent te pershtatshem per larjen dhe dezinfektimin e konteniereve
  -Nuk ka deklaruar ne shtojcen 9 te vetedeklarimit se disponon mjetet dhe paisjet e nevojshme teknike per realizimin e kontrates
  -Nuk ka paraqitur deklaraten ku te percaktoni Drejtuesin Teknik (pergjegjesin e sherbimit)
  -Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion qe te vertetoje se dispononi kontenieret
  -Nuk ka paraqitur deklaraten mbi angazhimin dhe adresen e vendodhjes se mjeteve dhe konteniereve,
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO IMPEX CONSTRUCTION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO IMPEX CONSTRUCTION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO IMPEX CONSTRUCTION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALKO IMPEX CONSTRUCTION viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Elbasan REF-79794-09-13-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Planvendosje 1
  Planvendosje 2
  Planvendosje 3
  Planvendosje 4
  Planvendosje 5
  Planvendosje 6
  Planvendosje 7
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data