Open Procurement Albania

Furnizim vendosje parketi i palestrës së shkollës së mesme “ Janaq Kilica” Fier dhe i palestres së shkollës së mesme “Nasif Zhavarri”, fshati Kafaraj, NJ. ADM. Frakull, Fier

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
Institucioni Prokurues Bashkia Fier
Objekti i Tenderit Furnizim vendosje parketi i palestrës së shkollës së mesme “ Janaq Kilica” Fier dhe i palestres së shkollës së mesme “Nasif Zhavarri”, fshati Kafaraj, NJ. ADM. Frakull, Fier
Nr. Reference REF-84894-10-23-2023
Vlera / Fondi Limit 5 264 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 24-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-11-2023
Data e mbajtjes se tenderit 03-11-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “V E K O” SHPK
2." SARK" SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “VEKO” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 956 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 10-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 5947200
  Data e lidhjes se kontrates 16-01-2024
  Kohezgjatja e kontrates Jo më vonë se 4 (kater) javë nga nënshkrimi i kontratës (sipas grafikut të furnizim vendosjes).
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. SARK SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur Vertetime te leshuara nga nje ent publik per permbushjen me sukses te kontrates ose fatura tatimore te shitjes
  -Ka paraqitur certifikate ISO, por nuk perputhet me objektin qe prokurohet
  -Ka paraqitur Katalog skeda teknike certifikata parket.pdf ne gjuhe te huaj, te paperkthyera ne shqip dhe te panoterizuara
  -Nuk ka deklaruar asnje nga mjete dhe pajisje te mbrojtjes ne pune te punetoreve dhe personelit
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 14.11.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “SARK” SHPK dhe objekti i saj lidhet me kundërshtimin e vendimit të Komisionit të Vlerësimit të Ofertave, mbi skualifikimin e ofertës së operatorit ekonomik ankimues “SARK” SHPK nga procedura e prokurimit të sipërcituar.

  Më datë 12.12.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim të ankimuesit, dokumentacionin e paraqitur nga autoriteti dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik “SARK” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të rishikojë arsyet e skualifikimit në lidhje me vlerësimin e operatorit ekonomik ankimues sipas konstatimeve të këtij vendimi.

  Më datë 21.12.2023, Komisioni i Prokurimit Publik vendosi:
  1. Të korrigjojë vendimin Nr. 1287/2023 të datës 12.12.2023 të Komisionit të Prokurimit Publik, ishte Operatori ekonomik “SARK” SHPK me Nipt. L52 dhe bëhet Operatori ekonomik “SARK” SHPK me Nipt. K52531415H
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 3 datë 22 Janar 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi “SARK” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas Afatit te Ankimimit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data