Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
15 7 29 15,643,070 9 15,643,070 13,538,540

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë “Fishekzjarre për festat e fundvitit” 2,916,667 Lidhur Kontrata ALBA FIRE SHPK
Qeverisja Vendore Kavajë Realizimi i dekorit të qytetit gjatë festave të fundvitit 1,666,667 Lidhur Kontrata 2AF ALBANIA GROUP SHPK 1,656,500.00
Qeverisja Vendore Vlorë Realizimi i dekorit në Bashkinë Vlorë me rastin e festave të fundvitit 2020 3,359,000 Njoftuar Fituesi ALBA FIRE SHPK 3,159,000.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Zbukurimi për festat e fund-vitit në qytetin Ersekë dhe Leskovik, Bashkia Kolonjë viti 2020 1,083,110 Lidhur Kontrata A.91 1,062,500.00
Qeverisja Vendore Dibër Furnizim vendosje dhe mirembajtje dekor per festat e fundvitit. 2,047,416 Lidhur Kontrata SEZON DEKOR 1,944,200.00
Qeverisja Vendore Cërrik F.V fishekzjarre per festat e fundvitit Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje lodrash me rastin e festave t fundvitit Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Cërrik F.V fishekzjarre per festat e fundvitit Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje lodrash me rastin e festave t fundvitit Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Blerje lodra pr nxnsit e dalluar dhe kopshtet pr festat e Vitit t Ri 2021 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Patos Blerje lodra pr nxnsit e dalluar dhe kopshtet pr festat e Vitit t Ri 2021 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak "Blerje dhe sherbim per vendosjen e materialeve te dekorit te qytetit per festat e fundvitit" Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shijak "Blerje dhe sherbim per vendosjen e materialeve te dekorit te qytetit per festat e fundvitit" Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje aksesor dekori për festat, materiale të ndryshme për dekorin, flamuj, etj. 1,666,210 Lidhur Kontrata Iceberg Communication SHPK 1,646,340.00
Qeverisja Vendore Korçë Dekore per festat 2,904,000 Lidhur Kontrata VASKE GAQI 2,858,000.00
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Blerje dekor per festa Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Blerje dekor per festa Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje fishekzjarre per festat e fundvitit 2020. Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Divjakë Blerje fishekzjarre per festat e fundvitit 2020. Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Selenicë ceremoni dhe organizime evente festive dhe ato fund viti *materile per keto evente Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Selenicë ceremoni dhe organizime evente festive dhe ato fund viti *materile per keto evente Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Memaliaj Blerje baze materjale, per zbukurimin e qytetit me rastin e festave te 28 dhe 29 Nentorit 2020 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Memaliaj Blerje baze materjale, per zbukurimin e qytetit me rastin e festave te 28 dhe 29 Nentorit 2020 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale per ndriimin dhe zbukurimin e qytetit per festat e fundvitit Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Lushnje Blerje materiale per ndriimin dhe zbukurimin e qytetit per festat e fundvitit Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Cërrik Sherbime dekori per festat e fund vitit, Bashkia Cerrik Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Cërrik Sherbime dekori per festat e fund vitit, Bashkia Cerrik Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje fishekzjarre dhe materiale pr konstruksionet n funksion t dekorit t festave t fund vitit 2020. Lidhur Kontrata Selvije Abasllari 606,000.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Blerje fishekzjarre dhe materiale pr konstruksionet n funksion t dekorit t festave t fund vitit 2020. Lidhur Kontrata Selvije Abasllari 606,000
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data