Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese

Nr. i autoriteteve shites Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i ankandeve te shpallur Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i ankandeve te shpallur me fitues Vlera totale fillestare per ankandet e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
56 135 688 520,463,276 287 249,601,634 196,144,232

Lista e ankandeve

Objekti i ankandit Vlera fillestare Leke Autoritet Prokurues Statusi i Ankandit
Loti i parë: Shitje e prodhimeve te dyta jo pyjore ( Sherbele 200kv + Trumze 500kv). Me një sasi prej 700 kv, me vlerë totale 65000 (çmim fillestar) lekë pa TVSH. 65,000 Qeverisja Vendore Shkodër Ankand i shpallur
Loti i dytë: Shitje e prodhimeve te dyta jo pyjore ( shqopë). Me një sasi prej 96 kv, me vlerë totale 9600 (çmim fillestar) lekë pa TVSH. 9,600 Qeverisja Vendore Shkodër Ankand i shpallur
Loti i tretë: Shitje e prodhimeve te dyta jo pyjore ( bohce pishe). Me një sasi prej 205 kv, me vlerë totale 41000 (çmim fillestar) lekë pa TVSH 41,000 Qeverisja Vendore Shkodër Ankand i shpallur
Bashkia Shkodër shet me proçedurë ankandi aksionet e Klubit të Futbollit “VLLAZNIA” sh.a, në masën 100%. 50,794,000 Qeverisja Vendore Shkodër Lidhur kontrata
Shitje skrap metalesh për sasinë totale prej 11602.5 kg (Njembedhjetemije e gjashteqind e dy e 50%) kg 290,062 Qeverisja Vendore Elbasan Njoftuar fituesi
Loti i parë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Kërpurdhave Boronice Manaferra). Me me nje sasi prej 350 kv me vlere totale (çmim fillestar) 415 000 leke pa TVSH. 415,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i dytë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Kërpurdhave Boronice Manaferra). Me me nje sasi prej 300 kv me vlere totale (çmim fillestar) 370 000 leke pa TVSH. 370,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i tretë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Kërpurdhave Boronice Manaferra). Me nje sasi prej 100 kv me vlere totale (çmim fillestar) 170 000 leke pa TVSH. 170,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i katërt: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Dëllinje e kuqe). Me nje sasi prej 70 kv me vlere totale (çmim fillestar) 35 000 leke pa TVSH. 35,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i pestë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore (Gështenje). Me nje sasi prej 40 kv me vlere totale (çmim fillestar) 20 000 leke pa TVSH. 20,000 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i gjashtë: Shitje e prodhimeve të dyta jopyjore. Me nje sasi prej 185 kv me vlere totale (çmim fillestar) 92 500 leke pa TVSH. 92,500 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve të dyta medicinale etero-vajore si : Timus Capitatus (Thundra), Rigon, sherebel murriz dhe Trumëz 147,000 Qeverisja Vendore Selenicë Ankand i shpallur
‘Shitjen e mjeteve te transportit me procedure ankandi publik për skrap’, me peshe totale 10 585 kg. Vlera ankandit : 261 996.58 leke 52,399 Qeverisja Vendore Shkodër Anuluar ankandi
Loti i shtatë: Shitje e bimeve mjeksore, eterovajore dhe tanifere natyrore (BMET) Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe dhe Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, teukur . Me nje sasi prej 53 kv me vlere totale (çmim fillestar) 6 510 leke pa TVSH. 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i tetë: Shitje e bimeve mjeksore, eterovajore dhe tanifere natyrore (BMET) Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe dhe Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, teukur . Me nje sasi prej 53 kv me vlere totale (çmim fillestar) 6 510 leke pa TVSH. 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i nëntë: Shitje e bimeve mjeksore, eterovajore dhe tanifere natyrore (BMET) Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe dhe Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, teukur . Me nje sasi prej 53 kv me vlere totale (çmim fillestar) 6 510 leke pa TVSH. 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Loti i dhjetë: Shitje e bimeve mjeksore, eterovajore dhe tanifere natyrore (BMET) Gjethe për thundermushke, hither, arrë, mjedër, ferrë, luleshtrydhe dhe Herbe për njëmijëfletshi,zhumbricë, mente, teukur . Me nje sasi prej 53 kv me vlere totale (çmim fillestar) 6 510 leke pa TVSH. 6,510 Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz Ankand i shpallur
Shitje pasuri e shoqerise truall+ndertese e ndodhur Fterre Njesia Administrative Lukove Sarande ne pronesi te “PETROL ALBA ” SHA ne likujdim 3,855,050 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
“Shitje pasuri e shoqerise nr 13/51 truall dhe objekte ndertimore ne zone le 2441 Cerrik 14,238,000 Petrol Alba sh.a Ankand i shpallur
Dhënie me qira e pasurisë së paluajtshme sipas udhëzimit nr.1 datë 09.06.2016 me objekt: Për qëllime pushimi, argëtimi” 74,985 Qeverisja Vendore Mirditë Njoftuar fituesi

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data