Open Procurement Albania

Lista e Koncesioneve

Autoritet Prokurues Objekti Data e shpalljes se koncesionit Kosto koncesionare Kompania Koncesionare
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseDhënia me koncesion/partneritet publik privat për projektimin, ndërtimin dhe mirëmbajtjen e “Portit të Integruar” në Triport Vlorë10-08-2021
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseDhenie me Koncesion/PPP per projektimin, ndertimin, operimin, mirembajtjen dhe transferimin e Aeroportit të Sarandës03-08-2021
Autoriteti Portual DurrësShërbimi i menaxhimit dhe operimit të Terminalit të Konteinerëve në portin e Durrësit tek operatorë portualë privatë të specializuar për 5 vjet02-09-2020 HILI COMPANY LIMITED
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseDhenie me Koncesion/PPP per projektimin, ndertimin, operimin, mirembajtjen dhe transferimin e nje Porti Turistik ne Qytetin e Vlores (Marina Vlore)06-01-2021 Marina di Valona sh.p.k. & Marina Projects ltd & Brunes sh.p.k.& Ndregjoni sh.p.k
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseProjektim, ndërtim, operim, mirëmbajtje, rehabilitim dhe transferim i segmentit rrugor Milot-Thumanë-Kashar- Luzi i Vogël- Fier (Koncesion/PPP).09-07-2020 1.188 miliardë Euro
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseDhënie me koncesion/PPP për projektimin, ndërtimin, operimin, mirëmbajtjen dhe transferimin e Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës (VIA)20-12-2019 Mabco Constructions SA of Matebex Group & YDA Insaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi & 2A Group sh.p.k.
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseDhënie me koncesion/PPP të portit të jahteve “Marina Rodon” 06-08-2019 Praslin Investment” sh.p.k & “R&T” sh.p.k.
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseDhenie me koncesion/PPP te Portit turistik dhe te sherbimeve "Marina Limion"01-08-2019 Kastrati sh.a & Edil – AL – IT sh.p.k
Qeverisja Vendore TiranëPër Projektimin, Financimin, Ndërtimin, Mobilimin, Mirëmbajtjen, Mbikqyrjen dhe Kolaudimin e katër objekteve arsimore në Zonën Tirana 4.07-08-2019 1,739,303,677 Alba Konstruksion SHPK & FUSHA SHPK & Ed Konstruksion SHPK & A&E Engineering SHPK & SON Engineering & Construction & Erzeni SHPK
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseDhenie me Koncesion/PPP per rehabilitimin dhe venien ne pune te Termocentralit te Vlores dhe te ndertimit te tubacionit Fier-Vlore te furnizimit me gaz te TEC-it.31-12-2018 7,246,630,000
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseDhënie me koncesion/PPP të Aeroportit të Kukësit18-10-2018 GLOBAL TECHNICAL MECHANIC & BAMI
Ministria e Financave dhe EkonomisëPër kontrollin ligjor të instrumenteve matëse, nëpërmjet verifikimit të instrumenteve shpërndarëse të karburantit dhe gazit të Iëngshëm të naftës (GLN).24-09-2018 Noa Control
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseDhenie me Koncesion/PPP te Projektit te Rruges Milot - Balldre23-07-2018 161,500,000 A. N. K.
Ministria e Infrastruktures dhe Energjise Dhenie me Koncesion/PPP te Projektit te Rruges Porti i Jahteve - Orikum - Dukat24-07-2018 50552441 euro GJIKURIA SHPK
Ministria e Infrastruktures dhe EnergjiseNdërtim dhe Mirëmbajtje e Aksit Rrugor "Thumanë–Fushë-Krujë–Vorë–Kashar"18-04-2018 225,821,553 “Gener 2” sh.p.k.
Qeverisja Vendore KamëzPër Dhënien Me Konçesion Të Shërbimit Të Pastrimit, Grumbullimit, Transportimit, Dhe Seleksionimit Të Mbetjeve Të Bashkisë Kamëz01-03-2018 ALKO-IMPEX General Construcion & 2 T
Qeverisja Vendore TiranëDhënia me konçesion e parkimit nëntokësor në Sheshin "Italia"
Qeverisja Vendore TiranëKoncesion/Partneritet Publik Privat (PBOTM) për Përmirësimin e Infrastrukturës Arsimore në Bashkinë e Tiranës në Zonën Tirana 424-11-2017 1,427,925,976
Qeverisja Vendore TiranëKoncesion/Partneritet Publik Privat (PBOTM) për Përmirësimin e Infrastrukturës Arsimore në Bashkinë e Tiranës në Zonën Tirana 317-11-2017 1,623,582,832
Qeverisja Vendore TiranëKoncesion/Partneritet Publik Privat (PBOTM) për Përmirësimin e Infrastrukturës Arsimore në Bashkinë e Tiranës në Zonën Tirana 210-11-2017 1,574,138,127

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data