Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Procuring Authority / Buyer Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Central Purchasing Agency 148 946 30,701,218,909 486 17,911,938,254 4,903,371,689

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Central Purchasing Agency Loti III. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Drejtorinë e Përgjithshme te Burgjeve” 2,491,822 Announced the Winner MUCA 1,589,700.00
Central Purchasing Agency Loti IV. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për Agjencinë Kombëtare të Punësimit” 2,269,330 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 3 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së Shpejtë Shkodër” 52,551,000 Announced the Winner SILVER SHPK 39,345,000.00
Central Purchasing Agency Loti 8. Blerje konserva mish viçi " me afat të marrëveshjes kuadër 12 dymbëdhjetë muaj 1,666,600 Announced the Winner Sinani Trading 1,350,000.00
Central Purchasing Agency “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë” 17,808,629 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 4 "Ushqime Koloniale" 162,774,376 Announced the Winner “GERTI – 1987” SHPK 159,693,730.00
Central Purchasing Agency Loti 3 “Blerje mish dhe nënproduktet e tij” 314,572,580 Announced the Winner ARGENT DACI 276,269,406.00
Central Purchasing Agency Loti 1 " Blerje bukë gruri dhe simite " 168,101,564 Announced the Winner Sinani Trading 150,627,925.00
Central Purchasing Agency Loti 1 “Blerje Tonera për Ministrinë e Mbrojtjes dhe institucionet e vartësise” 34,988,077 Announced the Winner InfoSoft Office 12,728,439.00
Central Purchasing Agency Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar të Traumës" 132,776,585 Announced the Winner DAJTI PARK 2007 102,801,600.00
Central Purchasing Agency “Riparim dhe mirëmbajtje autoambulancash për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”” 2,558,653 Announced the Winner ALSTEZO 1,249,840.00
Central Purchasing Agency Loti 6 " Blerje Vezë" 63,194,001 Announced the Winner DAJTI PARK 2007 62,410,620.00
Central Purchasing Agency “Riparime, mirëmbajtje i sistemit ngrohje– ftohjeve të Spitalit Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni” 4,999,992 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Sarandë” 5,391,607 Announced the Winner ALSTEZO 3,999,500.00
Central Purchasing Agency Blerje uniformash dhe elementesh të tjera përbërëse të tyre per Akademine e Sigurise 2,989,540 Announced the Winner GENTIAN SADIKU 2,822,620.00
Central Purchasing Agency “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Spitalin Rajonal Memorial, Fier 29,239,561 Cancelled Procurement “LALA COMPANY” SHPK 28,187,595.00
Central Purchasing Agency Loti VII. “Blerje Fruta-perime” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 13,434,791 Announced the Winner “GERTI – 1987” SHPK 12,067,690.00
Central Purchasing Agency Loti 3 “Blerje mish dhe nënproduktet e tij” me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 12,025,635 Cancelled Procurement Sinani Trading 9,546,000.00
Central Purchasing Agency Loti 1 " Blerje bukë gruri dhe simite " me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 5,963,723 Cancelled Procurement Sinani Trading 5,711,728.00
Central Purchasing Agency Loti 4 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr.4003 Peze- Helmes” 14,784,000 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 5 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake Nr. 4001, 4002, 4006, 4007, 4030, 4040” 22,747,850 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 6 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake Nr. 2004, 2001 Durrës” 10,805,280 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 7 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 5008 (QAPU) Bunavi, Vlorë” 81,694,220 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 8 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 1030 Poshnjë, Berat” 18,515,350 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 5001 (AFA) Tiranë” 55,662,480 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 4 – “Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Vlorë” 23,805,160 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti 3 – “Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Fier” 15,764,800 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 2 – “Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarqet Tiranë, Durrës” 25,193,760 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 1 – “Shërbim dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarqet Shkodër, Lezhë” 14,474,400 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Loti 7. " Blerje kripë e jodizuar " 88,182 Announced Procurement

SUPPORTERS
logo_amb_suedeze.png

The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data