Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 153 1047 34,173,776,282 529 19,496,711,737 6,044,613,138

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbimi i pastrimit të ambjenteve të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave" 17,507,638 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Sigurim Automjetesh TPL”, për Komandën e Forcës Detare 4,091,349 Njoftuar Fituesi INSIG SH.A 4,086,330.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 4,741,668 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 12 (dymbëdhjetë) muaj” 833,333 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1,Gazoil > 0.1,mazut)” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 206,264,142 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VI. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 35,032,500 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VII. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1,Gazoil > 0.1,mazut)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 13,917,600 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Kukës” 5,115,933 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Repartin Special për Kufirin dhe Migracionin “DELTA” 34,739,499 Njoftuar Fituesi SILVER SHPK 30,896,820.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për MB” 1,987,660 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për Agjencinë për Media dhe Informim” 1,206,598 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për ISHPSHSH” 1,322,093 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për Shtabin e Përgjithshëm të Forcave të Armatosura, Reparti Ushtarak nr. 6630” 6,627,350 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për AISM” 1,376,965 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Gjirokastër” 4,488,657 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Blerje Ushqime Koloniale” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 25,261,731 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Riparim,mirëmbajtje sistemit ngrohje-ftohjeve të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural" 5,000,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje bukë gruri dhe simite”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 9,826,665 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Blerje mishi dhe nënproduktet e tij”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 15,391,643 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VII. “Blerje Fruta-Perime”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 7,873,170 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 6,201,850.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje ushqime koloniale” për Drejtorinë e Përgjithshme e Rezervave Materiale të Shtetit 51,378,735 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1,Gazoil > 0.1,mazut)” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 7,498,058 Njoftuar Fituesi RESULI - ER 28 Leke/Liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje goma për automjete” 5,862,866 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Artikuj ushqimorë –Grurë për Drejtorinë e Përgjithshme të Rezervave të Shtetit 31,685,861 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 1 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 5001 (AFA) Tiranë” 94,856,552 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 2- “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.5004, Zall-Herr, Qendër Tiranë” 26,271,312 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 3- Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr.2004 Kepi i Palit Durrës, Reparti Ushtarak nr. 2001 Plepa Durrës 12,026,264 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje materiale për programin e permakulturës për kopështin e shkollës 11,389,738 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Materiale Për Programin Kombëtar Për Aktivitetet Jashtë Orarit Mësimor –Programi I Zejeve 29,382,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Blerje këpucësh” 9,993,571 Anuluar Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data