Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 147 946 30,701,218,909 480 17,809,158,532 4,802,108,698

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II Blerje Ambulanca per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 19,883,333 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III Blerje Automjete per Garden e Republikes 14,730,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Gjirokastër” 5,029,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë - Loti 1 Blerje bukë gruri dhe simite 9,711,849 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë - Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij 27,101,138 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 21,713,870.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë - Loti 3 - "Blerje mish dhe nënproduktet e tij" 28,557,137 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 22,074,700.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë - Loti 5 - “Blerje vezë”, 9,604,805 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë - Loti 6 - “Blerje peshq”, 1,190,842 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Sherbim i pastrimit te ambienteve te brendshme dhe te jashtme te Spitalit Psikiatrik Ali Mihali Vlore 76,876,341 Njoftuar Fituesi CLEAN FAST 59,103,548.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim printimi,fotokopje,skanimi për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve. 13,242,839 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 10,988,550.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Blerje dhe shpërndarje e uniformave dhe këpucëve të Policisë së Shtetit 2,800,347,570 Njoftuar Fituesi “D&E”,sh.p.k & “SUMMER CONF. S.r.l”, & “LOVERS s.r.l”, & “YAKUPOGLU TEKSIL VE DERI SAN.TIC.AS A VEDAT YAKUPOGLU”
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Psikiatrik Sadik Dinçi Elbasan dhe qendrat ne varesi te tij 268,475,020 Rishpallje me Njoftim Fituesi Olta SHARRA PF & DION-AL SHPK 268,374,280.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Blerje Automjet 81 per Qendren e Botimeve per Diasporen" 3,266,111 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Drejtorine Vendore te Policise Tirane 7,498,575 Njoftuar Fituesi 6578511.75
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Mirëmbajtjeje objekti ndertimor për Qendrën Spitalore Universitare "NËNË TEREZA" 111,688,382 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim, mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Elbasan 2,832,800 Njoftuar Fituesi KADIU 2,192,300.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Tiranë.
Loti 7 - "Blerje fruta dhe perime"
23,453,295 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 17,642,210.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Tiranë.
Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale"
30,723,301 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 26,232,060.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Tiranë.
Loti 1 - "Blerje buke gruri dhe simite"
6,440,906 Njoftuar Fituesi 4 S 5,044,150.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbim mirembajtje objekti ndertimor, per Spitalin Universitar "Mbreteresha Geraldine" 9,999,957 Njoftuar Fituesi K.A.E.XH. - AD - STAR 5,453,667.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sigurim jete dhe shendeti per Komisioneret e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit 4,500,000 Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA - SIGAL LIFE UNIQA Group AUSTRIA - SICRED 4,452,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 "Blerje ushqime koloniale, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 155,587,640 Njoftuar Fituesi GERTI - 1987 SHPK & OLTA SHARRA PF 151,552,380.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti I “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave”, 11,759,365 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 7,581,580.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti II “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Metrologjisë” 4,000,000 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 3,147,750.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh -Loti III “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve”. 8,333,333 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 5,601,190.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti IV “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Ministrinë e Bujqësisë dhe e Zhvillimit Rural” 12,963,432 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 1,913,300.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti V “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Ministrinë e Drejtësisë” 3,600,200 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 2,389,590.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti VI “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit” 2,999,974 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Lotin VII “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Kurbin” 2,554,542 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti VIII Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Spitalit Universitar "Shefqet Ndroqi” 2,582,800 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 2,126,840.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data