Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 148 946 30,701,218,909 486 17,911,938,254 4,903,371,689

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 - “Blerje vezë” 926,681 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 762,700.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III- Blerje leter 5,730,147 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 3167970.46
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sherbim mirembajtje objekti ndertimor per Drejtorine e Pergjithshme te Arkivave 3,117,320 Njoftuar Fituesi 2 N 1,809,170.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I "Blerje goma për automjete” 62,458,286 Njoftuar Fituesi KLOSI-R COMPANY 35,246,332.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II “Riparim dhe mirëmbajtje për automjetet në periudhë garancie për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza””, 3,588,787 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Sigurim i detyrueshëm i mjeteve motorike TPL” 28,926,600 Njoftuar Fituesi INSIG SH.A 24,876,876.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 - “Blerje vezë” 6,500,319 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 5,515,440.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara BLERJE MATERIALE TË BUTA KIRURGJIE PËR QENDRËN SPITALORE UNIVERSITARE NËNË TEREZA 1,805,760 Njoftuar Fituesi MURATI D 1,368,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19)
Loti 2 - " Blerje materiale të ndryshme për pastrim".
17,538,835 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 - "Mirembajtje riparim dy ashensore" 835,500 Njoftuar Fituesi 2Z KONSTRUKSION SHPK 699,460.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1-"Mirëmbajtje sistemi i kondicionimit" 2,831,150 Njoftuar Fituesi ALTEC SHPK 1,829,350.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19)
Loti 3 - " Blerje materiale të nevojshme për mbrotjen personale ",
22,573,483 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Minikontrata 1 : Kontratë në bazë të Marrëveshje Kuadër - Riparim, mirembajtje automjetesh per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Korçe Lidhur Kontrata ALSTEZO
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II "Blerje bateri për automjete". 921,253 Njoftuar Fituesi Alked Kopaçi 526,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori” 16,091,890 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Minikontrata 1 - Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër Lotin 2 "Blerje materiale kirurgjie" Lidhur Kontrata
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 - "Shërbim dezinfektimi i ambienteve të jashtme " 590,045 Njoftuar Fituesi FLORFARMA 209848.68
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1-"Shërbim dezinfektimi i ambienteve të brendshme" për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave 25,823,313 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 -"Shërbim dezinfektimi i ambienteve të jashtme" për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave 54,577,227 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Pajisje Laboratorike per Komanden Mbeshtetese 4,160,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 4,148,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje Pajisje Laboratorike për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave 2,500,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 2,486,420.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VI. Furnizim me lende djegese e lenget per perdorim termik civil dhe industrial (solar) 3,333,333 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. Furnizim me lende djegese e lenget per perdorim termik civil dhe industrial (MAZUT) 6,600,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. Furnizim me lende djegese e lenget per perdorim termik civil dhe industrial (MAZUT) 7,238,507 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 - “Blerje peshq” 789,881 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 "Blerje mish dhe nenproduktet e tij, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 287,712,061 Njoftuar Fituesi ARGENT DACI 228,170,260.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim, mirembajtje automjetesh per Drejtorine Vendore te Policise Kukes 3,339,200 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Sigurim kasko i mjeteve motorrike” 142,240 Njoftuar Fituesi INSIG SH.A 122,326.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Botime, printime per Drejtorine e Pergjithshme te Arkivave 3,230,000 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 2,655,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Drejtorine Vendore te Policise Durres 1,666,660 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 1,231,800.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data