Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 148 946 30,701,218,909 486 17,911,938,254 4,903,371,689

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Riparimi i sistemit të klimatizimit për Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave 1,583,022 Njoftuar Fituesi ALTEC SHPK 988,850.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sigurim automjetesh për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza : Loti 2 - “Sigurim kasko të mjeteve motorike" 1,387,401 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Sigurim automjetesh për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza : Loti 1 - “Sigurim të detyrueshëm të mjeteve motorike TPL 353,907 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, 4,959,357 Njoftuar Fituesi KASTRATI SHPK 9,22 (marzh fitimi i shprehur në %. )
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 10,634,179 Njoftuar Fituesi KASTRATI SHPK 15,4 ( marzh fitimi i shprehur në %.)
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 685,344 Njoftuar Fituesi KASTRATI SHPK 15,4 ( marzh fitimi i shprehur në %. )
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë” 13,000,000 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 8,823,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Sigurim të detyrueshëm të mjeteve motorike TPL” 22,166,047 Njoftuar Fituesi EUROSIG SHA 22,000,047.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 3 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 3006”, Farkë-Tiranë 19,798,887 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 4 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 3006”, Rinas-Tiranë 4,764,778 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 5 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 2001”, Plepa-Durrës, 9,436,516 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 6 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 2004”, Kepi i Palit-Durrës, 13,301,277 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Blerje bukë gruri për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 166,020,047 Njoftuar Fituesi K A D R A 150568887.50
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim, mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Kukës” 3,339,200 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 3,080,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 - "Blerje bukë gruri dhe simite" 12,046,516 Njoftuar Fituesi K A D R A 11,827,232.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 “Blerje vezë”; 1,684,238 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 5 “Blerje Peshk”; 702,720 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I- "Materiale Kancelarie me baze letre 4,279,447 Njoftuar Fituesi Rama Graf SHPK 2,561,870.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës” 2,600,000 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 2,296,490.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1-"Shërbim dezinfektimi i ambienteve të brendshme" 4,470,639 Njoftuar Fituesi ALPEN PULITO 2,321,018.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. Furnizim me lende djegese per automjete Benzine pa plumb, 8,033,332 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit në %: 17,4 %
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. Furnizim me lende djegese per automjete Diesel (Gazoil) 10,450,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit në %: 17,4
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI I.FURNIZIM ME LËNDË DJEGËSE PËR AUTOMJETE DIESEL (GAZOIL) 89,120,834 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit në %: 17,4
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Mirëmbajtje objekti ndërtimor për Qendrën Spitalore Universitare "NËNË TEREZA" 111,688,382 Njoftuar Fituesi R & T 70,000,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 – “Blerje këpucë atletike për personelin e Repartit Renea” 1,050,000 Njoftuar Fituesi UNIVERS PROMOTIONS 805,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 – “Blerje uniforma sportive dhe të tjera për personelin e Repartit Special Renea 2,133,916 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 1,470,400.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Gardën e Republikës” 30,604,900 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje mishi dhe nënproduktet e tij 41,599,051 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse GLN për përdorim termik dhe civil me bombula” 9,956,015 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Furnizim me lëndë djegëse GLN (Mishelë) për përdorim termik civil dhe industrial, me autoçisterna në depozita të gazit të lëngshëm”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 9,956,015 Anuluar Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data