Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 159 293 117,082,242,435 177 81,344,777,374 76,084,335,174

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Sherbim me roje civile. <br/> LOTI I: Objekti “Sherbim me roje civile zyrat e Drejtorise Rajonit Verior Shkoder dhe zyrat e ish – Sektorit Fushe Arres ne (F.Arres,Puke). 6,124,789 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA 5,831,852.9
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shpenzime Supervizion i Kontratave të Mirembajtjes së Rrugëve Rajoni Jugor Gjirokastër 28,874,275 Lidhur Kontrata 47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S  - HE & SK 11 28,784,000.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Sherbim Roje Civile Sektori Korce” 3,124,428 Lidhur Kontrata ERNISA-S SHPK 2,915,926.45
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Korce – Erseke + rruga Unaza Erseke – Erseke + rruga K/Boboshtice – Dardhe 55 km 43,083,920 Lidhur Kontrata Niem SHPK & Avdolli SHPK 42,170,000.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga K/Zemblak-K/Liqenas + rruga K/Liqenas-Dogana Gorice + rruga Libonil-Rembec-Plase + rruga Bilisht-Baban-Hocisht 55.6 km 42,809,584 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK & Vashtemia 40,660,174.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Sherbim me roje civile. - LOTI II: Objekti“Sherbim me roje civile Zyrat e Sektorit Kukes dhe Skrapin ne Trull Surroi (Kukes). 6,124,789 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA 5,831,852.9
Autoriteti Rrugor Shqiptar Permiresimi rifreskimi sinjalist ikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e rajonit verior, loti 1 208,163,877 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 205,000,002.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion by pass Tepelene, loti 1 20,182,080 Lidhur Kontrata A V E CONSULTING 19,980,000.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Qafë Mali-Fierzë 58 km. 74,051,762 Lidhur Kontrata MARÇELI & SHPRESA - AL 70,348,906.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Kukës-U.Zapotit, Kukës-Bushtricë (Vasie), K/Rruge Domaj-Draj/Rec (Kufi me Peshkopinë) 71.64 km 130,853,729 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 113,700,000.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga B.Curri - Valbonë, U.Bujan - Q.Morinë, Sopot-Kernajë, Mejdan -Tropoje-Bucaj 57.76 km 115,670,208 Lidhur Kontrata FLORIDA SHPK 106,894,130.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirembajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Fierzë-B.Curri , B.Curri-Kam 48.2 km 96,442,439 Lidhur Kontrata GECI SHPK 91,027,381.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Nderhyrje emergjente per stabilizimin e reshqitjes ne km 21+495 ÷21+620, ne segmentin Lin - Pogradec 139,424,473 Lidhur Kontrata PE-VLA-KU SHPK 138,753,792.6
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh Ndërtim rruga Kardhiq - Delvinë Loti 4, Loti 5, Loti 6. 34,490,193 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO  -  47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S 34,390,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndertim By Pass Tepelene, Loti 1 2,394,360,362 Lidhur Kontrata G.P.G. COMPANY - GARDEN LINE 2,389,686,891.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Sherbim Roje Civile Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster. 3,124,428 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 2,915,926.45
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndertim nënkalimi hekurudhor Hd=10m në unazën Librazhd. 34,706,852 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 23,584,764.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Sherbim roje civile gogina ARRSH. 3,562,281 Lidhur Kontrata EUROGJICI-SECURITY Shpk 7 988.81 lekë/në ditë pa TVSH
Autoriteti Rrugor Shqiptar Menaxhimi e Mirëmbajtja e Pajisjeve dhe Operimi i Tunelit të Krrabës. 98,180,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 98,120,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Studim-projektim rishikim i punimeve të mbetura në aksin rrugor Elbasan-Gjinar. 2,236,401 Rishpallje e Anuluar
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private, te Drejtorisë së Rajonit Qendror Tirane 6,143,000 Anuluar Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 4 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Dushaj - Sheshi i Trageteve - Lekbibaj me gjatësi 15 km” 3,247,776 Anuluar Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 8 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Vau Dejës - Nënshat - Lezhë me gjatësi 33.7 km” 3,861,069 Anuluar Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data