Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 204 443 148,785,410,573 251 124,117,615,264 114,865,116,593

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar Menaxhimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve dhe operimi i Tunelit të Krrabës. 194,920,000 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 194,820,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh, Rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta - rrethrrotullimi Shqiponja Loti 2 . 10,700,000 Anuluar Procedura GJEOKONSULT & CO SHPK 10,691,597.64
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Shërbimi i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private, te Drejtorisë së Rajonit Qendror Tirane . 3,379,608 Njoftuar Fituesi FIRDEUS SECURITY 3,160,218.16
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërhyrje emergjente për stabilizimin e rëshqitjes në km 21+495 ÷21+620, në segmentin Lin – Pogradec. 222,572,170 Njoftuar Fituesi Ergi SHPK 188,156,488.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Sherbim roje civile godina ARRSH. 3,158,918 Anuluar Procedura
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga Kuben – Vasie 35.4 km. 44,534,152 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 40,450,292.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga Peshkopi – Q.Draje, Peshkopi – Ushtelencë 52.7 km 59,579,758 Lidhur Kontrata SELAMI
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Mirëmbajtje me performancë K/Sauk – Senatorium, K/Sauk – Ibë, Ibë – Qafë Krrabë (Km 29), Qafë Krrabë (Km 29) – rot. re Shijon, rot. re Shijon – Ura e Zaranikës, K/Km 22 – Qytezë Krrabë, Qytezë Krrabë – Pika Sipër Radio, Degëzim Miniera – Objekti X, Rotondo Sauk – Sauk i Vjetër, Tiranë – Ndroq – Romanat (Kufi Durrës), Romanat (kufi TR) – Plepa, Ura e Farkës – Qendër Fshat Baldushk, Qendër Fshat Baldushk – Mustafa Koçaj , K/Rr. Nr. 56 (Vaqarr) – Vishaj (k/Baldushk) (116.25 km) (Kontrata 3) 53,431,283 Lidhur Kontrata Victoria Invest SHPK 52,870,698.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Ura e Leklit – Kelcyre + rruga Kelcyre – Permet + rruga Valare – Erind – Cajup + rruga K/Dhuvjan – Libohove 63.3 km 37,526,939 Lidhur Kontrata Eral Construksion shpk & Alb Shpresa 25,405,720.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rikonstruksion i godinës së ARRSH-së 33,312,381 Lidhur Kontrata Inerti SHPK 26,988,247.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh, rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi i ‘Pallatit me shigjeta’- Rrethrrotullimi ‘Shqiponja’, loti 3. 8,373,499 Lidhur Kontrata Infratech Shpk & Arkimade Shpk 8,010,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Përmirësimi rifreskimi i sinjalistikës vertikale / horizontale në akset kombëtare dhe përmirësim të sigurisë rrugore në akset e rajonit Qëndror, loti 2 207,236,242 Rishpallje me Lidhje Kontrate R. S. & M 203,177,044.35
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajt je rutinë dhe dimërore me performancë rruga " Lezhë-Nënkalimi Milot, Lidhja e 2 urave-K/Pllanë - U.Zogut, Lezhë-H.Gjuetisë, VainBilanc, U.Drojes-Milot , Laç- Patok, Balldre-B Juge 77.85 km. 72,794,063 Lidhur Kontrata IRIDIANI SHPK - KOMBEAS SHPK 69,152,691.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh vendosja e mbikalimeve ne aksin rrugor Thumanë – Milot dhe Kukës - Morine. 3,672,431 Rishpallje me Lidhje Kontrate D & C PARTNERS SHPK 3,560,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh Permiresimi rifreskimi sinjalistikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e Rajonit Jugor, loti 3 1,523,663 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 1,520,000.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine me Performance rruga Tepelene – Dorrez – Qafe Dushk + rruga Sevaster – Kalivac 66.4 km 23,371,822 Lidhur Kontrata Eral Construksion shpk & Alb Shpresa 15,699,520.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh Rikualifikim i akseve rrugore Unaza Lindore Loti 2 10,342,392 Lidhur Kontrata C.E.C GROUP SHPK 9,456,000.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine me Performance rruga Fier-BallshFratar + rruga Ballsh – Aranitas + rruga Metohasim – Kafaraj + rruga K/Rruga Nacionale-Bylis 63.3 km. 31,703,725 Lidhur Kontrata DON JURGE - C O L O M B O 20,134,188.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shpenzime supervizion Kontratave të Mirëmbajtjes Rrugë Rajoni Verior Shkodër 29,142,875 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO SHPK 29,000,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh ne objektin Rikualifikim i akseve rrugore Unaza Lindore, Loti 3 10,342,392 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO SHPK 13,800,000.00
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Mirëmbajtje me performancën Ura e Brarit – Tunel Qafë Murrizë ( Rruga e Arbrit), K/Rr. Nr. 54 (Trau Dajt) – Deg. Dj maja e Dajtit, Deg. Dj. Maja e Dajtit – St. Teleferikut, Deg. Dj. Maja e Dajtit – Vila Qeveritare, Vila Qeveritare – maja e Dajtit, Tiranë ( Fresku) – Surrel, Surrel – Qafe Priskë, Qafe Priskë – deg. Dj. Q. Mollë. deg. Dj. Q. Mollë – Bizë, Qafë Priskë - Shkallë –Shëngjergj, Uzina e Traktorit – Lanabregas, Farkë – Rruga e Elbasanit (Sauk) – Komune e Parisit – Rruga e Kavajës (Loti 1) (104.13 km)(Kontrata 2). 54,520,654 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 34,543,340.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shpenzime supervizioni, Kontrate Mirembajtje Rajoni Qendror Tirane 22,899,675 Lidhur Kontrata C.E.C GROUP SHPK 22,340,000.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Permet – Carshove – Tre Urat (Dogane) + rruga Carshove – Leskovik - Erseke + rruga Leskovik – Tre Urat (Dogane) 107 km 58,565,552 Lidhur Kontrata RIVIERA SHPK 42,553,700.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Koplik –Bogë,Dedaj –Razem 44.2 km. 66,382,649 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 65,000,000.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Libonik-Lozhan-Grabove + rruga Lin-Pogradec + rruga Voskop-Voskopoje 72 km 40,030,784 Lidhur Kontrata 2 T SHPK 38,029,244.8
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Mirëmbajtje me performancë Marikaj (kufi TR, e vjetra) - Kodër Rrashbull, Kodër Rrashbull - k/NISH Tulla - Shkozet, Katër Rrugët - Pjezë, Durrës (stac. fundit) - Bishti Pallës, Deg. Fllakë (Xhafzotaj) – Radiostacion - Katund i Ri, Katër Rrugët - Shijak, Shijak - Maminas, Shijak - Gjepalaj (K/Komunë), Plepa (mbik) - Përroi i Agait (kufi Dr/Kj) (paralele dj.), Përroi Agait (kufi Dr/Kj) - Mbik. hyrje Kavajë (paralele dj), K/Rr. Nac. Nr. 4 (Luz i vogël) - Spille (Plazh), Bishti i Zhurit - Qendër Rrogozhinë Dalje Rrogozhinë, Qendër Rrogozhinë - Ura e Shkumbinit (ura e vjetër), K/Rr. Nr.2 (Shkozet) - Porto Romano (Loti 1), ByPass Plepa - Kavajë - Rrogozhinë (Loti 6, 7, 10) (112.52 km) (Kontrata 4) 34,607,032 Lidhur Kontrata RSM COMPANY SHPK&ORUÇI SHPK 33,514,894.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh Permiresimi rifreskimi sinjalistikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e Rajonit Verior, loti 1 1,319,301 Lidhur Kontrata C.E.C GROUP SHPK 1,284,500.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rehabilitimi i Segmentit Rrugor Mbikalimi Pallati me Shigjeta-Rrethrrotullimi Shqiponja Loti 2. 1,571,942,368 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 1,568,794,185.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rehabilitim i segment it rrugor, mbikalimi i “Pallat it me Shigjeta” - rrethrrotullimi “Shqiponja”, Loti 3 1,180,297,580 Lidhur Kontrata Victoria Invest International - VICTORIA INVEST 1,170,134,219.66
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Q.Laç-Koman, H/Berdicë - Velipojë, U.Bunës (E re)-Shirokë, Krye Bushat-B.Jugë, RranxaKukël, K.Balldre-Porta e Aviacionit 71.4 km. 55,559,660 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 49,330,000.00

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data