Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 191 366 119,108,496,548 226 103,644,417,634 96,509,112,612

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine me Performance rruga Fier-BallshFratar + rruga Ballsh – Aranitas + rruga Metohasim – Kafaraj + rruga K/Rruga Nacionale-Bylis 63.3 km. 31,703,725 Lidhur Kontrata DON JURGE - C O L O M B O 20,134,188.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shpenzime supervizion Kontratave të Mirëmbajtjes Rrugë Rajoni Verior Shkodër 29,142,875 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO SHPK 29,000,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh ne objektin Rikualifikim i akseve rrugore Unaza Lindore, Loti 3 10,342,392 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO SHPK 13,800,000.00
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Mirëmbajtje me performancën Ura e Brarit – Tunel Qafë Murrizë ( Rruga e Arbrit), K/Rr. Nr. 54 (Trau Dajt) – Deg. Dj maja e Dajtit, Deg. Dj. Maja e Dajtit – St. Teleferikut, Deg. Dj. Maja e Dajtit – Vila Qeveritare, Vila Qeveritare – maja e Dajtit, Tiranë ( Fresku) – Surrel, Surrel – Qafe Priskë, Qafe Priskë – deg. Dj. Q. Mollë. deg. Dj. Q. Mollë – Bizë, Qafë Priskë - Shkallë –Shëngjergj, Uzina e Traktorit – Lanabregas, Farkë – Rruga e Elbasanit (Sauk) – Komune e Parisit – Rruga e Kavajës (Loti 1) (104.13 km)(Kontrata 2). 54,520,654 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 34,543,340.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shpenzime supervizioni, Kontrate Mirembajtje Rajoni Qendror Tirane 22,899,675 Lidhur Kontrata C.E.C GROUP SHPK 22,340,000.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Permet – Carshove – Tre Urat (Dogane) + rruga Carshove – Leskovik - Erseke + rruga Leskovik – Tre Urat (Dogane) 107 km 58,565,552 Lidhur Kontrata RIVIERA SHPK 42,553,700.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Koplik –Bogë,Dedaj –Razem 44.2 km. 66,382,649 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 65,000,000.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Libonik-Lozhan-Grabove + rruga Lin-Pogradec + rruga Voskop-Voskopoje 72 km 40,030,784 Lidhur Kontrata 2 T SHPK 38,029,244.8
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Mirëmbajtje me performancë Marikaj (kufi TR, e vjetra) - Kodër Rrashbull, Kodër Rrashbull - k/NISH Tulla - Shkozet, Katër Rrugët - Pjezë, Durrës (stac. fundit) - Bishti Pallës, Deg. Fllakë (Xhafzotaj) – Radiostacion - Katund i Ri, Katër Rrugët - Shijak, Shijak - Maminas, Shijak - Gjepalaj (K/Komunë), Plepa (mbik) - Përroi i Agait (kufi Dr/Kj) (paralele dj.), Përroi Agait (kufi Dr/Kj) - Mbik. hyrje Kavajë (paralele dj), K/Rr. Nac. Nr. 4 (Luz i vogël) - Spille (Plazh), Bishti i Zhurit - Qendër Rrogozhinë Dalje Rrogozhinë, Qendër Rrogozhinë - Ura e Shkumbinit (ura e vjetër), K/Rr. Nr.2 (Shkozet) - Porto Romano (Loti 1), ByPass Plepa - Kavajë - Rrogozhinë (Loti 6, 7, 10) (112.52 km) (Kontrata 4) 34,607,032 Lidhur Kontrata RSM COMPANY SHPK&ORUÇI SHPK 33,514,894.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh Permiresimi rifreskimi sinjalistikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e Rajonit Verior, loti 1 1,319,301 Lidhur Kontrata C.E.C GROUP SHPK 1,284,500.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rehabilitimi i Segmentit Rrugor Mbikalimi Pallati me Shigjeta-Rrethrrotullimi Shqiponja Loti 2. 1,571,942,368 Lidhur Kontrata SALILLARI SHPK 1,568,794,185.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rehabilitim i segment it rrugor, mbikalimi i “Pallat it me Shigjeta” - rrethrrotullimi “Shqiponja”, Loti 3 1,180,297,580 Lidhur Kontrata Victoria Invest International - VICTORIA INVEST 1,170,134,219.66
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Q.Laç-Koman, H/Berdicë - Velipojë, U.Bunës (E re)-Shirokë, Krye Bushat-B.Jugë, RranxaKukël, K.Balldre-Porta e Aviacionit 71.4 km. 55,559,660 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 49,330,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Studim projektim mbikalimi TEG 8,790,561 Lidhur Kontrata KLODIODA SHPK 8,700,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh përmirësimi rifreskimi i sinjalistikës vertikale / horizontale në akset kombëtare dhe përmirësim të sigurisë rrugore në akset e rajonit Qëndror, loti 2 1,314,547 Lidhur Kontrata D& C PARTNERS - IMES -D 1,300,500.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Nyja F.Dukagjin-L. Rr.Kombit, U.Drinit (Hyrja Kukës)-Sh.Galica, Sh.Galica-Krumë, Krumë-Q.Prushi, Plepa-Kam 77.6 km". 79,385,966 Lidhur Kontrata GRIALD - KOMBEAS 75,308,656.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "U.Matit -Rrëshen (Ura e Fanit), Rrëshen (U.Fanit)- Shpal, Shpal- Q.Benë- K.Hadroj, ShpalUra e Repsit 84.9 km. 64,859,900 Lidhur Kontrata EKSKLUZIV - MELA 60,285,426.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 2 për ndërtimin e “Seksionit Rrugor Bypass Fier, Korridori Veri-Jug Njoftuar Fituesi Combined Group Contracting Company (K.S.C.) 37,944,221.56 Euro
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1-Ndërtimi i seksionit rrugor Bypass të Vlorës, Korridori Veri-Jug Njoftuar Fituesi Gener 2 & Impresa di Construzioni and Ing.E. Mantovani 35,874,357.4 Euro
Autoriteti Rrugor Shqiptar Studim projektim, vazhdim i rrugës Kardhiq – Delvinë nga fshati Shijan (përfundimi i lotit 2) deri tek Ura e Gajdarit, lidhja me qytetin e Delvinës dhe rishikimi i projekt zbatimit të lotit 7 (tuneli) në aksin rrugor Kardhiq – Delvinë. 20,208,382 Anuluar Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rikualifikim i akseve rrugore Unaza Lindore Loti 2 1,601,665,904 Lidhur Kontrata ALBAVIA - GECI 1,586,906,951.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Rikualifikim i akseve rrugore unaza lindore loti 3 2,337,758,129 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 2,314,297,806.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Studim projektim rishikim i projektit per segmentin rrugor te vazhdimit te unazes se madhe Tirane nga sheshi Shqiponja-Bulevardi i ri 32,358,402 Anuluar Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndertim rruga Kardhiq - Delvine Loti 5 1,825,714,419 Lidhur Kontrata ALB-STAR 1,785,446,573.09
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndertim Rruga Kardhiq-Delvine Loti 6 2,388,910,889 Lidhur Kontrata AGBES CONSTRUKSION - A R B E R I A SH.A. 2,378,643,105.31
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndertim Rruga Kardhiq - Delvine Loti 4 2,383,738,992 Lidhur Kontrata COBIAL - GJOKA KONSTRUKSION 2,359,623,275.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Vendosja e Mbikalimeve ne aksin rrugor Thumanë – Milot dhe Kukës -Morine 372,739,265 Lidhur Kontrata EVEREST - AURORA KONSTRUKSION 365,260,224.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Stabilizim i rrëshqitjes në aksin Tunel – Elbasan, km17.36 ÷ 17.46 segmenti 3, aksi Tiranë – Elbasan (dalje Tuneli i Krrabës km.15.2–Elbasan km.27” 373,979,239 Lidhur Kontrata 2 T SHPK 371,178,286.04
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga Ura e Cerenecit - Stebleve, Qafe Bualli-Kraste, Burrel-Komesi;Ura e Matit-Lis;K/UlezUlez;Trebisht- Dogane 75.92 km. 89,446,948 Lidhur Kontrata SELAMI 76,013,844.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Permiresimi rifreskimi sinjalist ikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne Akset e Rajonit Jugor, loti 3 249,988,322 Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion 248,606,221.5

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data