Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 183 358 133,503,537,702 213 97,071,520,030 90,960,413,051

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 9 : “Mirëmbajtje me performancë K/Zëmblak – Liqenas - Dog. Goricë, Libonik - Rrëmbec - Plasë ” 169,973,967 Lidhur Kontrata REJ 152,997,953.16
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Ndёrtim rruga lidhëse e Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës (VIA)- Autostrada Fier Vlorë” 267,030,666 Lidhur Kontrata “FUSHA & V.A.S. Konstruksion” 209,933,125.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti I : “Mirembajtje rutine dhe dimerore me performance rruga ura e Leklit - Këlcyrë - Përmet + rruga Valare - Erind - Çajup + rruga K/Dhuvjan - Libohove. 192,260,577 Lidhur Kontrata ALB-BUILDING SHPK 189,732,361.31
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti II : “Mirëmbajtje rutinë dhe dimerore me performancë rruga Përmet - Çarshove + rruga Çarshove - Tre Urat (Dogane) + rruga Çarshove - Leskovik 106,306,709 Lidhur Kontrata TEA-D & AGI KONS 104,180,218.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti III : “Mirëmbajtje rutinë dhe dimerore me performancë rruga Korce - Erseke + rruga unaza Erseke - Erseke + rruga K/Boboshtice - Dardhë 199,551,855 Lidhur Kontrata Niem SHPK & Avdolli SHPK 152,808,168
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti IV : “Mirëmbajtje rutinë dhe dimerore me performancë rruga Korce - Voskopoje + rruga Bilisht - Baban - Hocisht + rruga ura Baban - qendra Baban 114,087,947 Lidhur Kontrata 2 T SHPK 113595678.4
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti V : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Sarande - Butrint + rruga Metoq - Çukë - Pllakë - Xarrë + rruga Çukë -kanali i Çukës 117,703,464 Lidhur Kontrata JODY COMPANY SHPK 114,164,812.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti VI : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga k/Muzine - Delvine + rruga Delvine - Qafe gjashte + rruga Ura Kardhiq - Prongji + rruga Vergo - K/Shijan + rruga Vergo - Prongji (loti 4+5+6) 125,577,584 Lidhur Kontrata ARTI SHPK 123,053,902.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti VIII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Tepelene - Dukaj + rruga k/Salari - Sevaster + rruga Sevaster - qafe Dushk + rruga Sevaster - Kalivaç + rruga Peshkëpi - Gjorm + rruga By pass Tepelene 155,028,811 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 155,002,432.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti IX : “Mirëmbajtje rutinë dhe dimerore me performancë rruga Berat - Corogjaf + rruga Corogjaf - k/Gllave - Antene + rruga Poshnje - Velemisht - k/Patos + rruga k/Marinez - Marinez 134,557,069 Lidhur Kontrata BESTA SHPK 130,495,930.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti X : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga Berat - Çorovode + rruga Çorovode - Hambull + rruga Hambull - Rog 168,938,495 Lidhur Kontrata 2 T SHPK 157,377,451.20
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti XI : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga k/Çerme - hyrje Divjake + rruga dalje Divjake - plazh Divjake + rruga Jeta e Re - Kosove + rruga By pass Fier - rrethrrotullimi Kolonje + rruga Fier - Seman plazh + rruga k/Pojan - Apolloni + rruga Bypas 164,331,709 Lidhur Kontrata GREEN FARM SHPK - ILIRIADA - 4 A-M 160,971,702.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti XII : “Mirëmbajtje rutinë me performancë rruga k/Patos - Ballsh + rruga Ballsh – Fratar + rruga Ballsh - Aranitas + rruga kr/rruga nacionale – Bylis + rruga Metohasim - Kafaraj 171,744,991 Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION & ALKO IMPEX General Construksion SHPK 146,175,533.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Mirëmbajtje me performancë të rrugëve Rajoni Jugor - Loti XIII : “Mirëmbajtje rutinë dhe dimerore me performancë rruga Leskovik - Erseke + rruga Leskovik - Tre Urat 189,523,776 Lidhur Kontrata I.D.K - KONSTRUKSION & A.L-ASFALT 170,973,307
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 8 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Vau Dejës - Nënshat - Lezhë me gjatësi 33.7 km” 3,861,069 Lidhur Kontrata IRIDIANI 3,860,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim rruga lidhëse e Aeroportit Ndërkombëtar të Vlorës (VIA)- Autostrada Fier Vlorë 3,189,667 Lidhur Kontrata ARENA MK 3,030,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 7 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Bilisht - Miras me gjatësi 15.4 km” 3,334,383 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK 3,298,680.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 6 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor K/Podgorie - K/Liqenas me gjatësi 19.6 km” 4,243,760 Lidhur Kontrata Vashtemia SHPK 4,235,364.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 4 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Dushaj - Sheshi i Trageteve - Lekbibaj me gjatësi 15 km” 3,247,776 Lidhur Kontrata FLORIDA SHPK 3,203,550.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 3 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Ura e Zapodit - Shishtavec - me gjatësi 16.8 km” 3,637,509 Lidhur Kontrata MARSI 3,587,976.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 2 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Tamarë - Vermosh me gjatësi 32.5 km” 7,036,848 Lidhur Kontrata NDERTUESI 2014 6,987,093.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 1 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Bogë - Theth, me gjatësi 27 km” 15,300,000 Lidhur Kontrata NDERTUESI 2014 15,200,100.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Loti 5 “Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore e segmentit rrugor Ura e Matit - Kthesa lapidarit me gjatësi 4.3 km” 931,029 Lidhur Kontrata UDHA sh.p.k 918,351.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndërtim rruga Kardhiq- Delvinë Loti 8 (Sistemimi dhe Rivitalizim i Skarpateve) 1,440,907,156 Anuluar Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Plotësimi rakordimi dhe vazhdimi i punimeve Sheshi Shqiponja - Lumi i Tiranës, Loti 1 dhe QMT” 2,375,552,033 Rishpallje me Lidhje Kontrate SALILLARI SHPK 2,283,897,638.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar "Përfundim i Punimeve në segmentet rrugore Ura e Kranesë Qafë Botë, Ura e Kranesë Ura e Gajdarit dhe përmirësimi i segmentit rrugor Shijan Ura e Gajdarit” 1,416,561,808 Lidhur Kontrata “AGBES CONSTRUKSION” & “MELA” & “ALB SHPRESA” 1,353,893,916.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Emergjencë mbrojtje lumore për urën e Drojës” 1,837,933 Lidhur Kontrata STUDIO SERVICES " K - SA" 1,836,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim rruga Porto Romano Durrës, Loti 3 (vazhdimi)” 10,076,094 Lidhur Kontrata “KLODIODA” & “ZENIT &CO” SHPK 9,433,333.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar “Supervizion Punimesh Ndërtim i rrugës se fshatit Senicë dhe lidhja me rrugën Kardhiq - Delvinë” 1,435,973 Lidhur Kontrata "DRICONS" 1,311,689.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh: “Ndërtim i segmentit rrugor Sheshi Shqiponja - Bulevardi i ri - Shkozë, Urat mbi lumin Tirana” 27,461,635 Lidhur Kontrata “SEED CONSULTING” SHPK & HMK - Consulting SHPK 26,940,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data