Open Procurement Albania

“Supervizion punimesh Plotësimi i punimeve të mbetura në aksin Porto Romano – Durrës Loti 3”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Supervizion punimesh Plotësimi i punimeve të mbetura në aksin Porto Romano – Durrës Loti 3”
Nr. Reference REF-64749-04-03-2023
Vlera / Fondi Limit 5 798 242,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 04-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-04-2023
Data e mbajtjes se tenderit 19-04-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës:
1. “S&L STUDIO” SHPK
2. “TOWER” SHPK

Kanë qenë pjesëmarrës në fazat e tjera të procedurës këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
1. “S&L STUDIO” SHPK, me vlerë 5,794,000 Lekë pa TVSHdhe 238,20 pikë
2. “TOWER” SHPK , me vlerë 4,758,024.21 Lekë pa TVSH dhe 0 pikë
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “S&L Studio” sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 794 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 30-06-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 6952800
  Data e lidhjes se kontrates 21-07-2023
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. TOWER SHPK, per arsye:
  - Nuk i eshte referuar në përgatitjen e ofertes VKM nr. 354,date 11.05.2016 dhe ne mbeshtetje te Udhezimit te Agjencise se Prokurimit Publik date 25.07.2017
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 26.06.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është administruar ankimimi i operatorit ekonomik “Tower” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik ankimues “Tower” SHPK

  Më datë 05.07.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të mos pranojë ankesën e operatorit ekonomik “Tower” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë me hapat e mëtejshme të procedurës
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 67 datë 07 Gusht 2023
  Anulimi i Tenderit
  Termat e References
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Formular Ankese Tower SHPK
  Formular Vendimi KPPK

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data