Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
77 244 3651 4,332,119,793 3,356 4,282,602,124 4,311,198,471

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Sherbim Gatimi dhe shperndarje te ushqimit per te denuarit ( katering) ne Qendren Spitalore te Burgjeve 4,348,351 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 4,337,100.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës “BLERJE OKSIGJEN LENG PER SPITALIN RAJONAL DURRES-ME AFAT 60-DITE”. 21,676,800 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 21,676,800.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Blerje lende djegese per perdorim termik,civil dhe industrial, Spitali Kolonje 1,250,000 Lidhur Kontrata RESULI SHPK 1,250,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Riparim i automjeteve per nevoja emergjente Lidhur Kontrata FLADY PETROLEUM 494,300.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Evadim, transport dhe trajtim i mbetjeve të rrezikshme spitalore, per vitin 2021 1,170,000 Lidhur Kontrata ECO RICIKLIM 1,050,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Kite dhe reagent per nevojat emergjente Covid, në S. U “Shefqet Ndroqi”, Tiranë 5,217,600 Lidhur Kontrata EVITA SHPK 5,217,600.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Blerje artikuj ushqimorë për nevojat e Komunitetit Sant Egidio 510,367 Lidhur Kontrata Eglenti SHPK 505,130.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Blerje Buke Gruri 149,400 Lidhur Kontrata M.C Catering SHPK 147,600.00
Drejtoria e Shendetit Publik Korce Drejtoria e Shendetit Publik Korce Blerje ushqimesh për shtepite mbështetëse 113,196 Lidhur Kontrata GEA SHPK 113,122.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje BLERJE USHQIME PER EMERGJENCE Njoftuar Fituesi Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 576,650.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Drejtoria e Shërbimit Spitalor Has Sherbim i ruajtjes me roje fizike dhe me sinjal alarmi e kamera sigurie te objekteve te Spitalit Has per muajin janar 2021 200,000 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 200,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin e situatës së Covid-19 4,157,125 Lidhur Kontrata EUROMED shpk 4,121,100.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan BLERJE MJETE MBROJTESE PERSONALE PER COVID 19 9,900,520 Lidhur Kontrata EUROMED shpk 9,880,500.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Blerje Artikuj per masa mbrojtese personale per perballimin e situates se COVID-19 6,888,333 Lidhur Kontrata Farma Net Albania 6,489,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale 1,057,000 Njoftuar Fituesi EUROMED shpk 1,034,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje BLERJE SOLARI PER EMERGJENCE 3,000,000 Njoftuar Fituesi AM - OIL 3,000,000.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tirane Blerje Artikuj për Masa Mbrojtëse Personale për përballimin e situatës së Covid-19”. 3,781,300 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 3,773,500.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale (MMP) për përballimin e situatës emergjente COVID-19, per nje periudhe 2 mujore 85,150,000 Lidhur Kontrata Gen-Alb Farma SHPK 84,935,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shërbim i Mirëmbajtjes Ndërtimore e objketeve në QSUNT për 75 ditë nga data e lidhjes së kontratës, me kusht ndërprerje me ardhjen e autorizimit nga ABP për lidhjen e kontratës bazë 11,284,180 Njoftuar Fituesi Intelligent Building Solution (I.B.S.) 11,251,230.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" ‘Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin situatës së Covid-19’ per 2 muaj, me të drejtë shkëputje me lidhjen e MK nga MSHMS për procedurën bazë . 53,867,048 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 53,566,680.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Doreza egzaminimi josterile per mbulimin e nevojave emergjente 10,068,750 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 10,035,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Furnizim me oksigjen te lengshem mjekesor per nevojat e QSUNT per nje periudhe 67-ditore 189,018,791 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 189,004,812.85
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje teste diagnostike antigenike të shpejta për SARS-COV-2 për nevoja emergjente të NJVKSH-ve, sipas listës së miratuar nga OBSH 124,000,000 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 124,000,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Dezinfektimi i te gjitha ambjenteve te spitalit dhe poliklinika Lushnje kunder Covid-19 1,666,666 Lidhur Kontrata LOERMA 1,662,145.50
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Kite dhe reagente per nevojat emergjente Covid, në S. U “Shefqet Ndroqi”, Tiranë 6,292,700 Lidhur Kontrata EVITA SHPK 6,292,700.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje veshje mbrojtese kunder covid 19 4,164,000 Lidhur Kontrata 4 S 4,150,750.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Blerje maska per perballimin e situates emergjente, Covid -19 793,600 Lidhur Kontrata EUROMED shpk 787,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Sherbimi privat i sigurisë fizike per nevoja emergjente Njoftuar Fituesi KUMRIA 1 SHPK 1,579,459.19
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kolonjë Lende djegese per perdorim termik,civil dhe industrial 1,250,000 Njoftuar Fituesi RESULI SHPK 1,250,000.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tropoje Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Tropoje Blerje karburant diezel D1 per nevoja emergjente - Blerje nafte diezel per nevoja emergjente te NJVKSH Tropoje 572,101 Njoftuar Fituesi DAS OIL 572,101.00