Open Procurement Albania

Rikonstruksionin e Senatoriumit (rikonstruksion çatia, linja e gazrave mjekësore, tensionit, veshjes me plumb të kabinetit të radiologjisë dhe tavaneve të varur) të Spitalit Korçë

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë
Objekti i Tenderit Rikonstruksionin e Senatoriumit (rikonstruksion çatia, linja e gazrave mjekësore, tensionit, veshjes me plumb të kabinetit të radiologjisë dhe tavaneve të varur) të Spitalit Korçë
Nr. Reference REF-25795-09-07-2017
Vlera / Fondi Limit 4 699 192,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-09-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-09-2017
Data e mbajtjes se tenderit 25-09-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues Kthella SHPK&LEKA SHPK - KOMBEAS SHPK - NIKA SHPK - ALB KORCA 2002 SHPK&VILDEV&CO SHPK - Xhengo - REJ SHPK - SHAMO CONSTRUCTION - Shendelli shpk - SARK SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Kthella SHPK -LEKA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 968 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 06-10-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3 562 200,00
  Data e lidhjes se kontrates 10-10-2017
  Kohezgjatja e kontrates 45 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa. Eshte s’kualifikuar ofertuesi i meposhtem:
  1-Shendelli shpk, me NIPT K07924803N, perfaqesuar nga z/Yzedin Bozhaj.
  Me vlere 3,729,050 (tre milion e shtateqind e njezete e nente mije e pesedhjete) leke pa TVSH, ose 4,474,860 (katermilion katerqind shtatedhjete kater mije e teteqind e gjashtedhjete) leke me TVSH Me arsyetimin:
  Mungese dokumentacioni pasi, dokumentacioni i dorezuar nga ky subjekt ekonomik
  NUK eshte i rregullt dhe konform kerkesave te DST
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kthella SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kthella SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kthella SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Kthella SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LEKA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LEKA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LEKA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per LEKA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Nr.40 - Dt.09-10-2017
  Lidhja e Kontrates Nr.41 - Dt.16-10-2017

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.