Open Procurement Albania

Asfaltim territori përpara godinës së radiologjisë, laboratorit, garazheve dhe kuzhinës së spitalit Laç

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin
Objekti i Tenderit Asfaltim territori përpara godinës së radiologjisë, laboratorit, garazheve dhe kuzhinës së spitalit Laç - financuar nga Të ardhurat dytësore
Nr. Reference REF-36129-12-01-2017
Vlera / Fondi Limit 3 083 854,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-12-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-12-2017
Data e mbajtjes se tenderit 14-12-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues STERKAJ - COMPANY RIVIERA 2008 shpk - ALESIO
Operator Ekonomik Kontraktues
 • STERKAJ
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 841 250,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-01-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 14 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:
  1.ALESIO shpk L37311801K
  Vlera 2.593.346
  Kishte mangesi dokumentatacioni:
  1-Topograf ( ose Markshajder). 1-Ing mjedisi
  • Makineritë e nevojshme për kryerjen e punimeve në rrugë janë si më poshtë vijon:
  1. Asfalto prerëse ( 1 copë ), Në pronësi/ Me kontratë/ me qera
  2. Rrul me dhembë ose Buldozier (1 copë), Në pronësi/ Me kontratë/ me qera.
  3. Asfaltoshtruese ( 1 copë ), Në pronësi/ Me kontratë/ me qera.
  4. Vijëzuese sinjalistike ( 1 copë), Në pronësi/ Me kontratë/ me qera.
  Fabrike prodhim asfalto betoni te pajisur me QKL , Ne pronesi ose me qira ose kontrate furnizimi, Cope 1 te jete shoqeruar me dokumentacionin si me poshte :
  -Dokumentacionin e pronesise ose kontrate qeraje
  -Kontrate shitblerje
  -Leje mjedisore Kodi III 1.B
  -Planvendosja
  -Raport inspektimi per konformitetin e makinerise sipas standarteve
  Impianti i prodhimit te Bitumeve specifike Ne pronesi ose me qira, kontrate furnizimi , Cope 1 e shoqeruar me:
  Dokumentacionin e pronesise ose kontrate qeraje
  -Leje mjedisore Kodi III 2,III.1.C
  -Karta Teknologjike e prodhimit te bitumeve specifike.
  -Raport inspektimi per konformitetin e makinerise sipas standarteve
  2.COMPANY RIVIERA 2008 shpk K81716011V
  Vlera 3.069.635
  Kishte mangesi dokumentatacioni:
  1-Certifikate ISO 9001-2008 mbi“Sistemet e menaxhimit cilësisë”, lëshuar nga institucionet zyrtare të akredituar për këtë qëllim ku te jete i perfshire edhe objekti i prokurimit. Certifikata kërkohet të jetë e vlefshme në kohën e zhvillimit të tenderit
  2-Certifikatën ISO 14001:2004 mbi “Sistemet e menaxhimit ambjentit” lëshuar nga institucionet zyrtare të akredituar për këtë qëllim ku te jete i perfshire edhe objekti i prokurimit. Certifikata kërkohet të jetë e vlefshme në kohën e zhvillimit të tenderit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.