Open Procurement Albania

Lot.3 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Berat, Korçë dhe Elbasan

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Lot.3 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Berat, Korçë dhe Elbasan
Nr. Reference REF-58730-03-26-2018
Vlera / Fondi Limit 71 570 665,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-03-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-04-2018
Data e mbajtjes se tenderit 26-04-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues AURORA KONSTRUKSION & XHENGO SHPK
SIRETA 2F SHPK & KUPA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • AURORA KONSTRUKSION - XHENGO SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 58 935 575,70
  Data e shpalljes se fituesit 04-06-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 70 722 690,84
  Data e lidhjes se kontrates 22-06-2018
  Kohezgjatja e kontrates 5 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar
  1. Bashkimi i Operatoreve Ekonomik: Shoqeria “Sireta 2F” Shpk & Shoqeria “KUPA” Shpk përfaqësuar nga Shoqeria “Sireta 2 F” shpk
  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a) Nuk ploteson nr ne total te punonjesve
  Duke qene se ky bashkim operatoresh eshte kualifikuar per Lot 4 per te cilin kerkoheshin 110 punonjes, ne menyre qe ky BOE te kualifikohej edhe per lotin 3 duhet qe bazuar ne kriteret sipas DST te plotesonte numrin ne total te punonjesve per LOT3 +Lot4 I cili duhet te ishte 215 punonjes ne total ose Kupa Shpk te kishte mesatarisht 135 punonjes (nuk e ploteson) dhe Sireta 2F te kishte mesatarisht 80 punonjesh (e ploteson) Ky BOE nuk ploteson nr e punonjesve per te konkurruar ne kete LOT pasi nr i punonjesve duhet te ishte kumulative sipas kerkesave te vecanta te kualifikimit.
  b) Ky bashkim operatoresh nuk ka paraqitur kontrata te ngjashme per kete LOT pasi punet e ngjashme.
  c) Ky bashkim operatoresh nuk ka paraqitur dokumentacion per makinerite qe duhen per zbatimin e kontrates (e menyre kumulative) per plotesimin e kritereve pas kualifikimit per Lot4 pasi bashkimi i operatoreve duhet te vinte ne dispozicion dokumentacionin e nevojshem per kualifikimin e tij per Lot3 dhe Lot 4.
  d) Ne preventivin e paraqitur nga ky bashkim operatoresh, per preventivin e objektit “ Qendra shendetesore Qafe” ne kapitullin “A.PUNIME NDERTIMORE” , Shuma VII. Punime dyersh e dritaresh mungon zeri nr.6 F.V zgara dekorativa hekuri me figuracion mesatare per dritaret cka sjell mangesi ne oferten e paraqitur nga ky BOE duke mos ofertuar gjithe zerat e preventivit te kerkuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AURORA KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AURORA KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AURORA KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AURORA KONSTRUKSION viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHENGO SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHENGO SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHENGO SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per XHENGO SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.27 - Dt.09-07-2018

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.