Open Procurement Albania

Rikonstruksion i godines se ish Klinikes Dentare dhe godines se D.H.E Elbasan

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shëndetit Publik Elbasan
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shëndetit Publik Elbasan
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i godines se ish Klinikes Dentare dhe godines se D.H.E Elbasan
Nr. Reference REF-63496-04-18-2018
Vlera / Fondi Limit 2 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-04-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-04-2018
Data e mbajtjes se tenderit 30-04-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues BELADI SHPK
ERGES MAT SHPK
FITORE SHPK
MENI SHPK
NIKA SHPK
TEA -D SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NIKA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 680 727,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-05-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2 068 224,00
  Data e lidhjes se kontrates 29-05-2018
  Kohezgjatja e kontrates 35 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:
  Operatori ekonomik “BELADI”
  • Certifikata ISO 14001:2004 nuk eshte e vlefshme, pasi i ka perfunduar afati perpara dates se hapjes se ofertave, duke mosplotesuar kerkesat e vecanta te kualifikimit dokument tenderi.

  Operatori ekonomik “FITORE” • Certifikata ISO 9001:2008 nuk eshte e vlefshme, pasi i ka perfunduar afati perpara dates se hapjes se ofertave, duke mosplotesuar kerkesat e vecanta te kualifikimit dokument tenderi. • Shoqeria nuk ka te siguruar numrin e punonjesve te kerkuar ne dokumentet e tenderit, duke mosplotesuar kerkesat e vecanta te kualifikimit dokument tenderi.
  Operatori ekonomik “TEA -D”
  • Nuk ka paraqitur dokument qe te provoje se kane punonjes te pajisur me deshmi kualifikimi te sigurimit teknik nga IQT ose ekuivalente me te (pervec elektricistit), duke mosplotesuar kerkesat e vecanta te kualifikimit dokument tenderi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.24 - Dt.18-06-2018

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.