Open Procurement Albania

Rikonstruksion i pavionit dhe ndërtimi i sallave të operacionit të këmbës diabetike, në SUT.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i pavionit dhe ndërtimi i sallave të operacionit të këmbës diabetike, në SUT.
Nr. Reference REF-84317-08-31-2018
Vlera / Fondi Limit 56 125 511,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-09-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-10-2018
Data e mbajtjes se tenderit 03-10-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues INERTI SHPK
EURO – ALB Shpk & VIANTE Konstruksion SHPK
4 A-M SHPK
GJIKURIA Shpk & Ante-Group SHPK
SHANSI INVEST SHPK
ED KONSTRUKSION SHPK
BIBA X SHPK
ELDA-VL SHPK
ADR TRANS SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 4 AM SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 55 735 195,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-01-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 66 882 234,00
  Data e lidhjes se kontrates 20-02-2019
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kane paraqitur ankesa bashkimi i operatoreve Euro-Alb” sh.p.k. & “Viante Konstruksion” sh.p.k dhe nga operatori “4 A-M” sh.p.k. Ka marre pergjigje me vendim te KPP nr. 858/2018 dt. 19.12.2018 ku :
  • eshte pranuar ankesa e 4 A-M ;
  • eshte refuzuar ajo e bashkimit te operatoreve.
  Fituesi është konfirmuar sipas vendimit të KPP.

  Jane skualifikuar:
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  1. INERTI Shpk eshte skualifikuar sipas vendimit te KPP nr.858/2018 i dates 19.12.2018 i protokolluar ne daten 21.12.2018.
  2. B.OE EURO – ALB Shpk & VIANTE Konstruksion shpk eshte skualifikuar sipas vendimit te KPP nr.858/2018 i dates 19.12.2018 i protokolluar ne daten 21.12.2018.

  3. SHANSI INVEST :
  • Ka vetem 1 inxhinier ndertimi;
  • Nuk ka arkitekt;
  • Nuk ka te punesuar qe kane deshmi/certifikate trajnimi per sigurine dhe shendetin ne pune;
  • Ka vetem 1 punonjes te certifikuar per punime ne lartesi;
  • Nuk ka punonjes te trajnuar per ndihmen e pare me certifikata;
  • Ka 5 manovratore nderkohe qe duhen 6;
  • Nuk ka elektriciste dhe teknik elektricist;
  • Ka vetem 2 hidraulike nderkohe qe kerkohen 4;
  • Nuk ka teknik ndertimi, murator, hidroizolues, ka vetem 1 bojaxhi, nuk ka pllakashtrues, karpentier, mekanik, ka vetem 1 hekurthyes;
  • Ka vetem 1 kamioncine 3-5 ton; nuk ka pompe suvatimi;
  • Oferta eshte e gabuar pasi eshte bere perllogaritja duke u nisur nga vlera totale me tvsh dhe e gjitha kjo vlere eshte pjestuar me 1.2 dhe ka dale vlera e ofertes pa tvsh. Kjo oferte nuk eshte e sakte pasi seksion D "Pajisje dhe Makineri" eshte pa tvsh.
  • Vlera e sakte e ofertes pa tvsh e tejkalon fondin limit.
  Ka vetem 1 inxhinier ndertimi;

  4. ED KONSTRUKSION Shpk :
  • Nuk verteton kriteret e pergjithshme;
  • Nuk ka formular disponueshmerie te mjeteve,
  • Nuk ka kontrate pune per inxhinier mekanik;
  • Ka vetem 1 te punesuar me deshmi/certifikate trajnimi per sigurine dhe shendetin ne pune;
  • Nuk ka punonjes te trajnuar per dhenien e ndihmes se pare;
  • Ka vetem 5 manovratore;
  • Nuk ka teknik elektricist, ka vetem 3 hidraulike;
  • Ka vetem 3 muratore; ka vetem 2 pllakashtrues; nuk ka teknik mekanik;
  • Mungon deklarata e administratorit per drejtuesin teknik ne object;
  • Nuk permbush deshmite per mjetet dhe pajisjet e kerkuara;

  5. BIBA X Shpk :
  • Nuk ka paraqitur deklaraten sipas shtojces 8.
  Nuk permbush kriteret e vecanta te kualifikimit konkretisht pika 1.a,b,c,d,dh.OE nuk permbush kapacitetin ligjor dhe kapacitetin teknik.
  • Ka ngarkuar vetem vertetim OSHEE, vertetimin nga bashkia, vertetim xhiro vjetore, bilancet, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.
  • Oferta eshte e gabuar pasi eshte bere perllogaritja duke u nisur nga vlera totale me tvsh dhe e gjitha kjo vlere eshte pjestuar me 1.2 dhe ka dale vlera e ofertes pa tvsh. Kjo oferte nuk eshte e sakte pasi seksioni D "Pajisje dhe Makineri" eshte pa tvsh. Vlera e sakte e ofertes pa tvsh e tejkalon fondin limit.

  6. ELDA-VL Shpk
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe dokumentacionin kualifikues të kërkuar në DST.

  7. ADR TRANS Shpk
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe dokumentacionin kualifikues të kërkuar në DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 AM SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 AM SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 AM SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 AM SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Vendim KPP
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.08 - Dt.25-02-2019

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.