Open Procurement Albania

Rikonstruksion dhe Shtese Materniteti per Spitalin Rajonal Berat.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat
Objekti i Tenderit Rikonstruksion dhe Shtese Materniteti per Spitalin Rajonal Berat.
Nr. Reference REF-12783-03-07-2019
Vlera / Fondi Limit 187 258 021,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-03-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-04-2019
Data e mbajtjes se tenderit 08-04-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues TOTILA SHPK & RAFIN COMPANY SHPK & ED KONSTRUKSION SHPK
Gjikuria Shpk & Ante-Group SHPK
AGIKONS Shpk & BE-IS SHPK
INERTI SHPK
ANADA SHPK
ELDA VL SHPK
SENKA SHPK
ADR TRANS SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TOTILA -RAFIN COMPANY -ED KONSTRUKSION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 183 797 885,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-05-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 21 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. INERTI Shpk :
  - Oferta Ekonomike ka gabime me shume se vlera absolute e lejuar referuar LPP dhe VKM Nr.914 dhe mosplotesim te disa kritereve te vecanta te DST-se.

  2 . Gjikuria Shpk & Ante-Group Shpk :
  - Kontrata nuk eshte detajuar sipas percaktimeve te VKM 914 dhe LPP,OE kane bere ndarje ne vlera totale po pa percaktuar punet konkrete qe do te realizoje secili nga OE dhe mosplotesim te disa kritereve te vecanta te DST-se.

  3. AGIKONS Shpk & BE-IS Shpk :
  - Ne preventiv te punimeve nuk eshte nenshkruar ndarja e punimeve nga te dyja palet , perqindjet e percaktuara ne kontraten e bashkpunimit nuk perputhen me vlerat sipas preventivit te ofruar dhe mosplotesim te disa kritereve te vecanta te DST-se.

  4. ANADA Shpk :
  - Per mosparaqitje te asnje dokumentacioni teknik ligjor te kerkuar ne DST.

  5. ELDA VL Shpk:
  - Per mosparaqitje te asnje dokumentacioni teknik ligjor te kerkuar ne DST.

  6. SENKA Shpk:
  - Per mosparaqitje te asnje dokumentacioni teknik ligjor te kerkuar ne DST.

  7. ADR TRANS Shpk:
  - Per mosparaqitje te asnje dokumentacioni teknik ligjor te kerkuar ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOTILA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOTILA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOTILA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TOTILA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit Nr. 19 datë 13 Maj 2019
  Lidhja e Kontrates
  GRAFIKU I PUNIMEVE

  PROJEKTI STRUKTURAL

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.