Open Procurement Albania

Lot.1 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Tiranë dhe Durrës”

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Lot.1 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Tiranë dhe Durrës”
Nr. Reference REF-16400-04-02-2019
Vlera / Fondi Limit 105 699 372,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-04-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2019
Data e mbajtjes se tenderit 03-04-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 13
Operatore Konkurues Dajti Park dhe Glavenica SHPK
Sireta 2F SHPK
OB Construction SHPK & Alba Construction SHPK
PE-VLA-KU SHPK
Arifaj SHPK
Shpresa SHPK
BE-IS SHPK
Agri Construction SHPK & Ardi SHPK
Ante Group SHPK
Gjikuria SHPK
Zdravo SHPK
Air Component SHPK
ELDA-VL SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • DAJTI PARK 2007 -GLAVENICA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 79 471 103,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-06-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 96 180 624,66
  Data e lidhjes se kontrates 19-06-2019
  Kohezgjatja e kontrates 161 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. OB Construction Sh.p.k & Alba Construction Sh.p.k :
  Ne preventivin e paraqitur nga ky BOE, vlera e kontrolluar e totalit te preventivit rezulton 84,509,427.92, ndersa vlera e paraqitur nga BOE eshte 86,795,310.7. Per kete rast, ne zbatim te pikes 4 te nenit 66 te VKM 914, date 29.12.2014 “ Per miratimin e Rreguullave te Prokurimit Publik”, diferenca e gabimeve ne total eshte me e madhe se 2 % e vleres se ofertuar, konkretisht 2.63 %, për këtë arsye KVO nuk vijoi me kontrollin e dokumentave te tjera.

  2. OE PE-VLA-KU Sh.p.k :
  - Ne formularin e ofertes mungon totalisht preventivi per QSH Hardhisht ne qarkun Durres cka e skualifikon automatikisht kete ofertues nga konkurimi.
  Ne preventivin e paraqitur nga ky OE, vlera e kontrolluar e totalit te preventivit rezulton 94,692,657.33, ndersa vlera e paraqitur nga OE eshte 88,387,767. Per kete rast, ne zbatim te pikes 4 te nenit 66 te VKM 914, date 29.12.2014 “ Per miratimin e Rreguullave te Prokurimit Publik”, diferenca e gabimeve ne total eshte me e madhe se 2 % e vleres se ofertuar, për këtë arsye KVO nuk vijoi me kontrollin e dokumentave te tjera.

  3. OE Air Component Sh.p.k :
  - Ky operator rezulton pa ofertë ekonomike.

  4. OE ELDA-VL Sh.p.k :
  - Ky operator rezulton pa ofertë ekonomike
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  modifikime
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr. 26 datë 01 Korrik 2019
  Projekti Elektrik

  GJENDJA EKZISTUESE

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.