Open Procurement Albania

Lot.2 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Berat, Korçë dhe Elbasan”

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit Lot.2 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Berat, Korçë dhe Elbasan”
Nr. Reference REF-16402-04-02-2019
Vlera / Fondi Limit 82 183 836,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-04-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2019
Data e mbajtjes se tenderit 03-04-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues EuroNdertim 2000 & AL-Asfalt SHPK
Sireta 2F SHPK
Senka SHPK
Kacdedja & Altec SHPK
AURORA KONSTRUKSION SHPK
Zdravo SHPK
BE-IS SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SIRETA 2F SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 69 973 539,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-07-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 83 968 246,80
  Data e lidhjes se kontrates 09-07-2019
  Kohezgjatja e kontrates 112 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje në datë: 10.06.2019, 20.06.2019 dhe 21.06.2019.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. OE Zdravo sh.p.k :
  - Ky operator nuk ka paraqitur preventivin per një QSH “1 maji”, QARKU Berat.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SIRETA 2F SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SIRETA 2F SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SIRETA 2F SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SIRETA 2F SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr. 28 datë 15 Korrik 2019
  Lidhja e Kontrates Nr. 29 datë 22 Korrik 2019

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.