Open Procurement Albania

RIKONSTRUKSIONI I GODINES SE PEDIATRISE SE SPITALIT RAJONAL FIER

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier
Objekti i Tenderit RIKONSTRUKSIONI I GODINES SE PEDIATRISE SE SPITALIT RAJONAL FIER
Nr. Reference REF-28428-06-26-2019
Vlera / Fondi Limit 46 439 224,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 27-06-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-08-2019
Data e mbajtjes se tenderit 01-08-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues Bega-07 sh.p.k & 2Z Konstruksion sh.p.k
Sardo sh.p.k & Beqiri sh.p.k & K.M.K sh.p.k
Shendelli shpk & B-93
Avduli sh.p.k & BAHAS sh.p.k
Eurondertim 2000 sh.p.k
Arkonstudio sh.p.k
ELDA-VL sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BEGA-07 SHPK -2Z KONSTRUKSION SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 37 789 820,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-09-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “Avduli”, sh.p.k & “BAHAS” sh.p.k :
  • “Avduli”, sh.p.k dhe “BAHAS” sh.p.k nuk ploteson numrin prej 10 punonjesish te Certifikuar dhe trajnuar per Punimet ne lartesi.D.P.I.
  • “Avduli”, sh.p.k dhe “BAHAS” sh.p.k nuk ploteson kriterin e vendosur ne shtojcen nr.12 Kriteret e vecanta te Kualifikimit nen titullin per Kapacitetin teknik pika 2.3.9. nuk ploteson makinerite prese betoni, makineri prerese betoni dhe autopompat e betonit pasi nukeshte paraqitur document shoqerues qe verton regjistrimin, document pronesie leje qarkullimi dhe certifikata e kontrollit teknik .

  2. “Eurondertim 2000”, sh.p.k :
  • Operatori ekonomik “Eurondertim 2000”, sh.p.k nuk ploteson numrin mesatar prej 65 punonjesve per 6 muaj Janar 2019 - Qershor 2019 kriter i vendosur ne shtojcen nr.12 Kriteret e vecanta te Kualifikimit nen titullin per Kapacitetin teknik pika 2.3.3 ku kerkohet Vërtetim të lëshuar nga Administrata Tatimore, per punesimin mesatar jo me pak se 65 (Punonjes ) per periudhen JANAR 2019 - Qershor 2019. ku perfshihen edhe stafi menaxherial i drejtuesve teknik.
  • Operatori ekonomik “Eurondertim 2000”, sh.p.k nuk ploteson kriterin e vendosur ne ne shtojcen nr.12 Kriteret e vecanta te Kualifikimit nen titullin per Kapacitetin teknik pika 2.3.7 Te kete ne pronesi ose me qera laborator me pajisje dhe instrumenta me qellim qe ti perdor per inspektimin e ndryshme te materialeve dhe punimeve te ndertimit , testeve kimike , mikrobiologjike, mekanike, elektrike etj. Lidhur me kete pike duhet te paraqitet fature cdoganimi ose kontrate qeraje e cila duhet te jete e vlefshme gjate gjithe kohes se ekzekutimit te procedures objekt prokurimi;
  • Operatori ekonomik “Eurondertim 2000”, sh.p.k nuk ploteson kriterin e vendosur ne shtojcen nr.12 Kriteret e vecanta te Kualifikimit nen titullin per Kapacitetin teknik pika 2.3.8 Te kete ne pronesi ose me qera fabrike per prodhim inertesh lidhur me kete pike duhet te paraqitet akti i pronesise, leja mjedisore e leshuar nga QKL/QKB ose kontrate qeraje e cila duhet te jete e vlefshme gjate gjithe kohes se ekzekutimit te procedures objekt prokurimi.

  3. “Arkonstudio”, sh.p.k :
  • Operatori ekonomik “Arkonstudio”, sh.p.k nuk ploteson numrin prej 10 punonjessiah te Certifikuar dhe trajnuar per Punimet ne lartesi.D.P.I. Renia nga lartesite. Punimet ne shkalle, Montim-Cmontim skela etj kriter i vendosur ne shtojcen nr.12 Kriteret e vecanta te Kualifikimit nen titullin per Kapacitetin teknik .
  • Operatori ekonomik “Arkonstudio”, sh.p.k nuk ploteson kriterin e vendosur ne ne shtojcen nr.12 Kriteret e vecanta te Kualifikimit nen titullin per Kapacitetin teknik pika 2.3.7 Te kete ne pronesi ose me qera laborator me pajisje dhe instrumenta me qellim qe ti perdor per inspektimin e ndryshme te materialeve dhe punimeve te ndertimit , testeve kimike , mikrobiologjike, mekanike, elektrike etj. Lidhur me kete pike duhet te paraqitet fature cdoganimi ose kontrate qeraje e cila duhet te jete e vlefshme gjate gjithe kohes se ekzekutimit te procedures objekt prokurimi.;

  4. “ELDA-VL”, sh.p.k :
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEGA-07 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEGA-07 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEGA-07 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per BEGA-07 SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr. 37 datë 16 Shtator 2019
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.