Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i tarraces se paraklinikut dhe bodrumeve te dekanatit te FM-se

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Universiteti i Mjekësisë Tiranë
Institucion Kontraktues Universiteti i Mjekësisë Tiranë
Objekti i Tenderit Universiteti i Mjekesise Tirane
Nr. Reference REF-34050-08-21-2019
Vlera / Fondi Limit 16 399 882,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 22-08-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-09-2019
Data e mbajtjes se tenderit 30-09-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 14
Operatore Konkurues 2N sh.p.k
Karl Gega Konstruksion sh.p.k - B.M Konstruksion sh.p.k
6D PLAN sh.p.k - 2Z KONSTRUKSION sh.p.k
AD STAR sh.p.k
ALB TIEFBAU sh.p.k
ANTE GROUP sh.p.k
AURORA KONSTRUKSION sh.p.k
COLOMBO sh.p.k
JOGI & SPEKTRI sh.p.k
KACDEDJA sh.p.k
LEON KONSTRUKSION sh.p.k
SENKA sh.p.k &MANE/S sh.p.k
VIANTE KONSTRUKSION sh.p.k
ELDA VL sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2 N
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 12 789 616,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-01-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka pasur, ka marrë përgjigje nga AK, si dhe me vendim Komisioni i Prokurimit Publik nr.34/1., datë 21.01.2020.
  Janë skualifikuar ofertuesit si mëposhtë:

  1. Bashkimi i operatorëve ekonomik “6DPLAN”sh.p.k dhe “2Z KONSTRUKSION’ :
  - Operatori ekonomik 6D Plan nuk ka licencën e kërkuar sipas dokumentave Standarte të Tenderit përsa i përket licencës së restauratorit, konkretisht pika 2.3.3 kapaciteti teknik, shtojca 12 kriteret e vecanta të kualifikimit.
  - Operatori ekonomik ”6 D Plan” nuk ka plotësuar pikën 2.3.8 kriteret e vecanta të kualifikimit shtojca 12 pasi ka paraqitur diplome, librezë pune, kontrratën por nuk ka paraqitur urdhërin e mjekut të kërkuara në Dokumentet Standarte të tenderit.
  - Analiza e cmimeve mungojnë artikujt eshtë e paplotë ka vetëm 16 emërtime.

  2. Operatori ekonomik “ANTE GROUP” :
  - Mungon analiza e cmimeve.

  3. Operatori ekonomik “KACDEDJA”:
  - Nuk ka plotësuar pikën 2.3.3 kapaciteti teknik kriteret e vecanta kualifikimit shtojca 12 , nuk ka paraqitur licencën Zbatim për punimet e restaurimit në monumentet e arkitekturës” për shoqëri ndërtimi, sipas kategorisë së kërkuara në DST.

  4. Operatori ekonomik “ELDA VL” :
  - Nuk ka sjellë ofertë ekonomike si dhe nuk ka plotësuar asnjë kriter sipas Dokumentave Standarte të Tenderit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Vendim KPP
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  GRAFIKU I PUNIMEVE

  PROJEKT ZBATIMI

  Shtojce nr.1

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.