Open Procurement Albania

Rikonstruksion i godines se administrates per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore

Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Vlorë
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Vlorë
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i godines se administrates per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore
Nr. Reference REF-41569-10-30-2019
Vlera / Fondi Limit 7 800 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-10-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-11-2019
Data e mbajtjes se tenderit 11-11-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 2Z Konstruksion
Colombo
Elda-VL
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2Z KONSTRUKSION SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 700 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-11-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 9 240 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 25-11-2019
  Kohezgjatja e kontrates 45 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1.Colombo shpk: • Inxhinieri i materialeve nuk figuron ne listepagesat e 6 muajve te fundit te kerkuar sipas pikes 5/b te kritereve te vecanta ne DST.
  • Drejtuesi teknik Ing.Vasil Kosta nuk eshte i certifikuar sipas modulit 2 “Standartet per sigurimin e cilesise se produkteve te ndertimit kerkuar sipas pikes 5/a-2 kritereve te vecanta • Akreditimi i certifikatave ISO nuk eshte ne gjuhen shqipe dhe nuk eshte leshuar nga Drejtoria e pergjithshme e Akreditimit sipas pikes 13 te kritereve te vecanta ne DST.
  • Fatura tatimore nr.846 e cila permban pajisjet :cizme ,lopata.vidator ,makineri prerese metali,makineri shpuese metali si dhe kuti te ndihmes se shpejte eshte prere ne daten 09.11.2019 pas shpalljes se procedures e cila bie ndesh ne piken 10 te kriterev te vecanta ne DST.
  • Nuk eshte i pajisur me vertetim nga AK qe konfirmon kryerjen e vizites ne objektin e prokurimit kerkuar sipas pikes 14 te kritereve te vecanta ne DST.
  • OE refuzoi kryerjen e vizites nga KVO per verifikim te mjeteve te kerkuara nga DST sipas pikes 15 te kritereve te vecanta ne DST.

  2.Elda-VL :
  Nuk ka paraqitur asnje dokument qe ploteson kriteret e pergjithshme dhe te vecanta ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr. 48 datë 02 Dhjetor 2019
  Lidhja e Kontrates Nr. 48 datë 02 Dhjetor 2019

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.