Open Procurement Albania

Rikonstruksion i ambjentit per mbetjet Spitalore

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i ambjentit per mbetjet Spitalore
Nr. Reference REF-29881-07-09-2019
Vlera / Fondi Limit 867 787,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 10-07-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-07-2019
Data e mbajtjes se tenderit 22-07-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues ALVORA SHPK
MARSI SHPK
2N SHPK
SHENDELLI SHPK
HD-NDERTIM SHPK
CARA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALVORA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 733 598,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-08-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 880 317,60
  Data e lidhjes se kontrates 19-08-2019
  Kohezgjatja e kontrates 30 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. CARA Sh.p.k :
  -Vertetimi i OSHEE nuk eshte paraqitur per te gjitha faturat e maturuara sipas vendimit te ERE-s, nr 109 date 21.10.2011, klienti do te paguaje detyrimin e percaktuar ne faturen mujore te konsumit te energjise elektrike(titull ekzekutiv), si dhe kur eshte rasti, kamate vonesat perkatese dhe pagesen e rilidhjes se energjise, jo me vone se diten e fundit kalendarike te muajit pasardhes te atij te fatuaruar,
  -Deklarata mbi kontratat e lidhura dhe/ose ne proçes nuk eshte sipas formatit te kerkuar ne dst.shtojca 10.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr. 28 datë 15 Korrik 2019
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr. 35 datë 02 Shtator 2019
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.