Open Procurement Albania

Rikonstruksion i sherbimit te reanimacionit te Spitalit Rajonal Vlore

Autoritet Prokurues Spitali Rajonal Vlorë
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Vlorë
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i sherbimit te reanimacionit te Spitalit Rajonal Vlore
Nr. Reference REF-60402-06-08-2020
Vlera / Fondi Limit 43 157 223,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 09-06-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-07-2020
Data e mbajtjes se tenderit 09-07-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1.JUNIK shpk
2.Aliraj&K shpk
3.2Z Konstruksion shpk
4.Colombo shpk
5.Elda-VL
6.SARDO
7.Midea Albania
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 2Z KONSTRUKSION SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 43 055 862,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 60 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. JUNIK shpk
  -Nuk ka paraqitur taksat vendore nga Bashkia Korce per vitin 2019, edhe pse ka ushtruar aktivitetitin deri ne dt.19.04.2019, e deklaruar ne Ektraktin historik.
  - Ne piken 5.b te DST, eshte kerkuar qe inxhinieri i materialeve te disponoje certifikate trajnimi me markature CE 89/106/ CE. Certifikata e paraqitur e znj.Anxhela Hoxha, eshte dokument i pavlefshem, pasi data e leshimit te certifikates se trajnimit eshte data 02.08.2019, dhe ne kte certifikate eshte deklaruar nr. i diplomes B-258, dt.04.10.2019. Datat jane ne kundershtim me periudhat kohore te diplomimit dhe trajnimit, qe paraqesin nje fakt te pandodhur ne nje kohe te meparshme, duke e bere te pavlefshem nga elementet qe cenojne vertetesine juridike te dokumentit.

  2. Aliraj&K shpk
  Nuk ka paraqit asnje dokument per kriteret financiare, teknike dhe ato te vecanta

  3. COLOMBO shpk
  Per Drejtuesin Teknik, Inxhinier Ndertimi nuk ka paraqit certifikate trajnimi sipas moduleve ne piken 5.a.2 ne DST.
  -Operatori ekonomik eshte terhequr nga oferta ekonomike. Doreheqja eshte paraqit zyrtarisht.

  4. Elda-VL
  Nuk ka paraqitur asnje dokument per te plotesuar kriteret e pergjithshme ,teknike dhe financiare.

  5. SARDO
  Nuk ka paraqitur asnje dokument qe ploteson kriteret e pergjithshme ,teknike dhe financiare.

  6. Midea Albania
  Operatori Ekonomik ka paraqitur vetem ekstrakt te QKB dhe asnje dokument tjeter per te permbushur kriteret e pergjithshme dhe te vecanta.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 2Z KONSTRUKSION SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit Buletini Nr. 53 datë 10 Gusht 2020
  Lidhja e Kontrates
  RELACION TEKNIK

  SPECIFIKIME - TEKNIKE

  PROJEKT ARKITEKTONIK

  GRAFIKU I PUNIMEVE

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.