Open Procurement Albania

Rikonstruksion I godines se Pediatrise

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Objekti i Tenderit Rikonstruksion I godines se Pediatrise
Nr. Reference REF-79954-11-25-2020
Vlera / Fondi Limit 301 205 848,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-11-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 28-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. “Meteo shpk & Alba konstruksion shpk & Shendelli shpk”
2. “RafinCompany & Gjikuria & Arkon Studio & Ndregjini”
3. ADR TRANS Shpk
4. ELDA- VL Shpk
5.” MIDEA ALBANIA Shpk
6. SHTATOR 90 Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • METEO - ALBA KONSTRUKSION - Shendelli
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 297 461 361,80
  Data e shpalljes se fituesit 08-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 297 461 361.8 pa tvsh (Shenim: Ne kete vlere TVSH per makinerite dhe pajisjet eshte e perfshire)
  Data e lidhjes se kontrates 12-02-2021
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  - Boe “RafinCompany & Gjikuria & Arkon Studio & Ndregjini ka paraqitur ankese ne date 20.01.2021 dhe ka marre pergjigje ne date 26.01.2021.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “RafinCompany & Gjikuria & Arkon Studio & Ndregjini” :
  -OE “Arkonstudio” Shpk dhe OE “Gjikuria” Shpk, nuk i kane përmbushur detyrimet për derdhjen e kontributeve të sigurimeve shoqërore, në përputhje me legjislacionin shqiptar, duke mos plotesuar kriteret e pergjithshme te kualifikimit kerkuar ne DST, shtojca 12, pika 1.d
  -BOE, referuar preventivit dhe shtojces 1 te paraqitur nga ju , nuk keni perllogaritur ne menyre te sakte oferten pa tvsh, ne perllogaritjen e paraqitur ne shtojcen Nr. 1 nuk keni mbledhur pajisjet ne fondin e ofruar pa tvsh, dhe Referuar gabimit aritmetik te paraqitur ne oferten ekonomike, ne baze te legjislacionit ne fuqi rezulton mbi 2% ofertes se ofruar, duke mos plotesuar kriteret e vecanta per kualifikim kerkuar ne DST, pika 1 germa a.
  -OE “Gjikuria” Shpk ka paraqitur vertetimin e debise nr. 5420 Prot., date 24.12.2020, ku thuhet se për 14 kontrata sipas listes bashkelidhur, per te cilat nuk gjendet lista e kontratave te energjise.
  -OE “Rafin” Shpk nuk ka paraqitur dokumentacion per shlyrjen e detyrimeve te taksave vendore per vitin 2020 ne Berat dhe Durres, nderkohe referuar deklarates mbi kontrates se proces, ka deklaruar se ka objekte ne keto bashki dhe keto objekte kane filluar ne 2020.Gjithashtu, OE “Gjikuria” Shpk nuk ka paraqitur dokumentacion per shlyrjen e detyrimeve te taksave vendore per vitin 2020 ne Durres dhe Kruje dhe per 2019 e 2020 ne Vlore, nderkohe referuar QKB ka pasur adresa aktiviteti ne keto bashki, duke mos plotesuar kriteret e vecanta per kualifikim kerkuar ne DST , kapaciteti ekonomik dhe financiar , pika 2.1 germa c

  2. ADR TRANS Shpk
  Nuk ka paraqitur asnje dokument te kerkuar ne DST Kriteret te Pergjithshme te Kualifikimit dhe Kritereve te Vecanta te Kualifikimit, te percaktuara ne dokumentat e tenderit

  3. ELDA- VL Shpk
  Nuk ka paraqitur asnje dokument te kerkuar ne DST Kriteret te Pergjithshme te Kualifikimit dhe Kritereve te Vecanta te Kualifikimit, te percaktuara ne dokumentat e tenderit.
  4.” MIDEA ALBANIA Shpk
  Nuk ka paraqitur asnje dokument te kerkuar ne DST Kriteret te Pergjithshme te Kualifikimit dhe Kritereve te Vecanta te Kualifikimit, te percaktuara ne dokumentat e tenderit

  5. SHTATOR 90 Shpk
  Nuk ka paraqitur asnje dokument te kerkuar ne DST Kriteret te Pergjithshme te Kualifikimit dhe Kritereve te Vecanta te Kualifikimit, te percaktuara ne dokumentat e tenderit
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shendelli viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shendelli viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shendelli viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shendelli viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 26 datë 22 Shkurt 2021
  Modifikim DST (23-12-2020)

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.