Open Procurement Albania

Rikonstruksion i godines se spitalit Prrenjas Librazhd

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i godines se spitalit Prrenjas Librazhd
Nr. Reference REF-81931-12-14-2020
Vlera / Fondi Limit 25 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 15-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. METEO & Shendelli shpk
2. MIDEA ALBANIA shpk
3. ELDA-VL shpk
4. RAFIN COMPANY shpk
5. SHTATOR 90 shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • METEO
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 24 685 817,00
  Data e shpalljes se fituesit 18-03-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 28 947 080,00
  Data e lidhjes se kontrates 29-03-2021
  Kohezgjatja e kontrates 4 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka patur ankese per modifikimin e DST me daten 16.12.2020 nga operatoreve ekonomike SHTATOR 90.
  Ka marre pergjigje ne date 22.12.2020 nga AK dhe me daten 09.02.2021 nga KPP me vendimin nr.37/3/2021 date 09.02.2021 dhe me daten 11.02.2021 AK modifikoje DST.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:

  1.MIDEA ALBANIA shpk
  Ka dorezuar ne SPE vetem Ekstrat i thjeshte te QKB. Nuk ka dorezuar dokumentacion kualifikues dhe oferte ekonomike

  2.ELDA-VL shpk
  Ka dorezuar ne SPE vetem Formulari ofertes ekonomike pa cmim pa vlere nuk ka dorezuar dokumentacion kualifikues.

  3.RAFIN COMPANY shpk
  Nuk ka hedhur ne SPE dokumentacion kualifikues dhe oferte ekonomike.

  4.SHTATOR 90 shpk
  Nuk ka hedhur ne SPE dokumentacion kualifikues dhe oferte ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Shenim: Sqarojme vleren e kontrates. ne SPE eshte 29.622.980,40, lek vlera totale ndersa ne Formularin e Lidhjes se Kontrates eshte 28.947.080.lek vlera totale
  • Se pari: vlera e kontrates. ne SPE eshte 29.622.980,40,sepse sistemi e gjeneron automatikisht nisur nga vlera pa tvsh e cila eshte 24.685.817.lek dhe nuk mund ta shenosh ndryshe.
  • Se dyti: vleren e kontrates. ne Formularin e Lidhjes se Kontrates eshte 28.947.080 lek me TVSH sepse kaq eshte vlera e ofertes me TVSH sepse ne preventiv jane parashikuar punime ne vleren 21,306,317 lek pa tvsh te cilat jane x 20% me TVSH = 25,567,580 lek dhe paisje 3,379,500 lek pa tvsh te cilat nuk kane TVSH pra 0 dhe po ti mbedhesh del vlera totale e cila eshte 28.947.080 lek. (25.567.580+3.379.500=28.947.080) sa eshte edhe ne formularin e lidhjes se kontrates.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Vendim KPP
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 49 datë 6 Prill 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.