Open Procurement Albania

RIKONSTRUKSIONI I GODINES SE URGJENCES TE SPITALIT TE LUSHNJES

Autoritet Prokurues Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje
Objekti i Tenderit RIKONSTRUKSIONI I GODINES SE URGJENCES TE SPITALIT TE LUSHNJES
Nr. Reference REF-78483-11-12-2020
Vlera / Fondi Limit 16 666 666,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-12-2020
Data e mbajtjes se tenderit 14-12-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.COLOMBO SHPK
2. BOSHNJAKU. B
Operator Ekonomik Kontraktues
 • COLOMBO SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 16 633 736,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-01-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 19 960 483,20
  Data e lidhjes se kontrates 26-01-2021
  Kohezgjatja e kontrates NGA NENSHKRIMI I KONTRATES DERI NE 12 MUAJ
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankeda.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  • BOSHNJAKU. B
  1. Operatori Ekonomik ka nje punësim mesatar me te vogel se 85 punonjës për periudhën Janar 2020 – Shtator 2020 kerkuar ne DST .
  2. Operatori Ekonomik në stafin e tij drejtues ka nje akitekt dhe nje ing.ndertimi me pak se sa eshte kerkuar ne DST .
  3. Operatori Ekonomik ne stafin teknik per kryerjen e punimeve ka numer me te vogel punonjesish nga sa eshte kerkuar ne DST si dhe per punonjesit qe ka paraqitur I mungon diplomë/ certificate te arsimit profesional dhe librezë pune dhe ka paraqitur vetem deshmikualifikimi leshuar nga Inspektoriati Shtetëror Teknikdhe Industrial.
  4. Operatori Ekonomik nuk ka paraqitur me Licence lidhur me ndikimin në mjedis Kodi III.2.B, Grumbullim transportim I mbetjeve urbane dhe inerte.
  5. Operatori Ekonomik nemakinerit dhe pajisjet qe duhet te paraqiste I mungojne deflektometer dhe gazogjen .
  6. Operatori Ekonomik nuk ka paraqitur dokumenta per laborator per kryerjen e testimeve dhe inspektimeve te ndryshme te materialeve te ndertimit .
  7. Operatori Ekonomik nuk ka paraqitur dokumenta per Autorizim nga Ministria e Shendetesise dhe Mbrotjes Sociale per tregetimin me shumice e pajisjeve mjekesore ne Republiken e Shqiperise .
  8. Operatori Ekonomik nuk eshte paraqitur per te marre njohje me objektin sipas kerkeses se AK shprehur ne DST .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar ne sistemin elektronik te APP-se ne date 15-01-2021 .
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per COLOMBO SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 21 datë 15 Shkurt 2021

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.