Open Procurement Albania

Risjellje në gjendje funksionale të podrumit dhe zgjidhje e problematikës së tarracës

Autoritet Prokurues Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane
Institucion Kontraktues Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane
Objekti i Tenderit Risjellje në gjendje funksionale të podrumit dhe zgjidhje e problematikës së tarracës
Nr. Reference REF-91811-03-30-2021
Vlera / Fondi Limit 11 372 394,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 12-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. 2 N
2. OB KONSTRUKSION & “Alba Konstruksion”shpk
3. Llazo
4. EURO-ALB
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EURO-ALB
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8 470 872,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-06-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 10 165 046,00
  Data e lidhjes se kontrates 14-07-2021
  Kohezgjatja e kontrates 3 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Ka marrë përgjigje në datë 28.05.2021
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. 2 N, për këto arsye:
  - nuk ploteson Kriteret e vecanta te kualifikimit, Kapaciteti teknik, pika 2.5, pasi I mungon Licensa per zbatimin e punimeve dhe pikat e licenses.
  2. OB KONSTRUKSION & “Alba Konstruksion”shpk, për këto arsye:
  - nuk plotesojne Kriteret e vecanta te kualifikimit, Kapaciteti teknik, pika 3.2/a, pasi Operatorit Ekonomik Alba Konstruksion”shpk i mungon Licensa e rinovuar e Mjekut.
  - nuk plotesojne Kriteret e vecanta te kualifikimit, Kapaciteti teknik, pika 3.5, deshmi per mjetet dhe paisjet teknike qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion Operatorit Ekonomik qe nevojitet per ekzekutimin e kontrates”, konkretisht: Operatorit Ekonomik “OB Konstruksion” shpk , per mjetin Kamion me vinç me targe AB 003DB, te cilen e ka ne pronesi, I mungon Certifikata e kontrollit teknik.
  3. Llazo, për këto arsye:
  - nuk ploteson Kriteret e vecanta te kualifikimit, Kapaciteti teknik, pika 3.2/a, pasi mungon Licensa e Mjekut.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 113 datë 26 Korrik 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.