Open Procurement Albania

Ndërtim i godinës së re për akomodimin e QSH Nr.1, NJVKSH dhe Klinikës Stomatologjike Durrës

Autoritet Prokurues Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Durres
Institucion Kontraktues Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Durres
Objekti i Tenderit Ndërtim i godinës së re për akomodimin e QSH Nr.1, NJVKSH dhe Klinikës Stomatologjike Durrës
Nr. Reference REF-00413-07-07-2021
Vlera / Fondi Limit 72 496 412,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 08-07-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-07-2021
Data e mbajtjes se tenderit 30-07-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues 1. BAJRAMI N
2. EUROVIA shpk
3. Braka Construction
4. NIKA
5. KEVIN CONSTRUKSION
6. BLERIMI
7. PE - VLA - KU
8. ELDA-VL
9. BE - IS SH.P.K
10. FRANKO CONSTRUCTION
11. COLOMBO
Operator Ekonomik Kontraktues
 • COLOMBO SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 61 990 828,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-08-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 224 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. BAJRAMI N, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur vërtetim debie OSHEE sipas DST (Maj 2021)
  - Shoferi i paraqitur në shtojcën nr. 8 me emrin Robert Dukoli nuk disponon dokumenta justifikuese për fuqi punëtore, me dokumentat e paraqitura bëhet fjalë për Bujar Llapi
  2. EUROVIA shpk, për këto arsye:
  - Formulari i ofertës nuk është plotësuar si BOE.
  3. Braka Construction, për këto arsye:
  - Mungon vërtetim i OSHEE
  4. NIKA, për këto arsye:
  - Në shtojcën Nr.8 nuk janë pasqyruar punonjësit e specializuar apo kualifikimet e tyre. Në seksionin e mjeteve të dhënat nuk janë pasqyruar saktë, sipas dokumentave të ngarkuara në SPE.
  - Personeli i kualifikuar si punonjës të specializuar: konkretisht Manovratorit Pashko Qarku në lejen e drejtimit të kategorisë B,C të paraqitur, vlefshmëria është 04.12.2012 - 03.12.2017 (e skaduar), pjesa e pasme e paraqitur si vazhdim i kësaj leje drejtimi është: për mjete kat.B vlefshmëria 24.11.2010 – 10.02.2024 dhe për kat.C 07.02.2014 – 10.02.2019. pas verifikimit vlefshmëria e lejes së drejtmit është rinovuar.
  5. KEVIN CONSTRUKSION, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur vërtetim OSHEE.
  6. BLERIMI, për këto arsye:
  - BLERIMI shpk dhe S.M.O union kanë të dy një marrëveshje si BOE dhe respektivisht mbështeten në kapacitetet e dy OE të tjerë në fuqi punëtore. Në mbështetje dhe në zbatim të nenit 84 të LPP, pika 3, nuk është paraqitur një angazhim me shkrim për këtë qëllim. NGA OE mbështetës paraqiten shtojcat 8 me fuqinë punëtore përkatëse të cilët nuk janë të deklaruar në listëpagesa (E PAPARAQITUR).
  7. PE - VLA - KU, për këto arsye:
  - Mungon listëpagesa e kontributeve e PE VLA KU Dega KS
  8. ELDA-VL, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur dokumenta dhe as ofertë
  9. BE - IS SH.P.K, për këto arsye:
  - Shtojca 8 për të dy OE nuk është plotësuar si BOE por është plotësuar si subjekt I vetëm.
  10. FRANKO CONSTRUCTION, për këto arsye:
  - Nuk ka angazhim të shkruar të paraqitur në SPE me subjektet në kapacitetet e të cilëve do të mbështetet.
  - Nuk disponon personelin kryesor ing.ndërtimi, drejtues teknik.
  Arsyeja e Anulimit Në procedurat me nje fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme (pasi OE i shpallur fitues është përjashtuar nga pjesëmarja në procedurat e prokurimit publik nga APP )
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 174 datë 06 Dhjetor 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.