Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i godinës së arkivës së kartelave mjekësore në QSUNT

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i godinës së arkivës së kartelave mjekësore në QSUNT
Nr. Reference REF-08433-10-15-2021
Vlera / Fondi Limit 11 999 840,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 18-10-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-10-2021
Data e mbajtjes se tenderit 29-10-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 13
Operatore Konkurues 1. “2 N” Shpk
2. “Intelligent Building Solution (I.B.S.)” Shpk
3. “CARA” Shpk
4. “SARDO” Shpk
5. “MODESTE” Shpk
6. “AVDULI” Shpk
7. “EURONDERTIMI 2000” Shpk
8. “S P E K T R I” Shpk
9. “Ante-Group” Shpk
10. “RAFIN COMPANY” Shpk
11. “UDHA” Shpk
12. “NEAL-86” Shpk
13. “MENI” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Intelligent Building Solution (I.B.S.)
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 595 766,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-11-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 9 000 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 19-11-2021
  Kohezgjatja e kontrates 42 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “2 N” Shpk, për këto arsye:
  - oferta ekonomike e Shoqërisë “2N” rezulton me gabime aritmetike më të mëdha se 2%.
  2. “SARDO” Shpk, për këto arsye:
  - Arkitekti i deklaruar nga operatori ekonomik për kryerjen e të gjitha punimeve në këtë objekt me iniciale M.B nuk figuron ne licencen (drejtues Teknike) te shoqerise. Rjedhimisht kriteri 2.1.2 pika 3 e DST konsiderohet i papermbushur.
  3. “MODESTE” Shpk, për këto arsye:
  - oferta ekonomike e Shoqërisë “MODESTE” rezulton me gabime aritmetike më të mëdha se 2%.
  4. “EURONDERTIMI 2000” Shpk, për këto arsye:
  - mungon dokumentacion per nje Inxhinier Mekanik i cili gjithashtu nuk eshte deklaruar ne shtojcen 8 Formularin Përmbledhës të Vetëdeklarimit pika B: DEKLARATË “Për disponimin e punonjësve të nevojshëm për realizimin e punimeve objekt kontrate”.
  5. “S P E K T R I” Shpk, për këto arsye:
  - Operatori Ekonomik “SPEKTRI” nuk ka sjelle asnje pergjigje ne menyre shkresore ne lidhje me kerkesen e korigjimit të gabimeve aritmetike, që ishin më të vogëla se 2%.
  6. “UDHA” Shpk, për këto arsye:
  - nuk ka sjelle asnje pergjigje ne menyre shkresore ne lidhje me kerkesen e korigjimit të gabimeve aritmetike, që ishin më të vogëla se 2%.
  7. “NEAL-86” Shpk, për këto arsye:
  - oferta ekonomike e Shoqërisë “NEAL-86” rezulton me gabime aritmetike më të mëdha se 2%.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 171 datë 1 Dhjetor 2021

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.