Open Procurement Albania

Mirëmbajtje e ndërtesave të Spitalit Psikiatrik dr-Sadik Dinci , Elbasan

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Spitali Psikiatrik Elbasan
Institucion Kontraktues Spitali Psikiatrik Elbasan
Objekti i Tenderit Mirëmbajtje e ndërtesave të Spitalit Psikiatrik dr-Sadik Dinci , Elbasan
Nr. Reference
Vlera / Fondi Limit 11 376 800,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 25-04-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-05-2016
Data e mbajtjes se tenderit 11-05-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues FLONJA SHPK
MURATI SHPK
INA SHPK
MANDI 1 SHPK
BLERIMI SHPK
AVDULI SHPK
ERGES MAT SHPK
SHAMO CONSTRUCTION SHPK
NIKA SHPK
TEA D SHPK
NDERTIMI SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FLONJA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 325 280,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-07-2016
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 8 790 336,00
  Data e lidhjes se kontrates 28-07-2016
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2016
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa (nga operatoret ekonomike Flonja Sh.p.k, MANDI1 dhe Delia Impex Sh.p.k.).

  Kane marrë përgjigje në date 02.06.2016 nga autoriteti kontraktor dhe me vendim nr.501/2016 nga Komisioni i Prokurimit Publik.

  Ankesa pranë KPP u paraqit nga operatori Flonja SHA, me objekt ankimi Shfuqizimin e vendimit KVO-së për skualifikimin e ofertës së TIJ sh.a. Për kete procedurë prokurimi.

  Fituesi është konfirmuar / përzgjedhur sipas vendimit të KPP.

  Ka operatore ekonomike te skualifikuar;

  1. Operatori ekonomik ELKRI&CO
  Skualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e vecanta te percaktuara nga autoriteti kontraktor ne lidhje me :
  A) Operatori ekonomik ofertues nuk ka paraqitur nje dokument qe verteton punesimin e nje hidrauliku me dokument kualifikimi nga IQT.
  B) Operatori ekonomik ofertues nuk ka paraqitur nje vertetim te gjendjes financiare ne formen e depozites bankare por ka paraqitur vertetim ne formen llogari linje kredie (overdraft).

  2. Operatori ekonomik DELIA IMPEX
  Skualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e pergjithsme te percaktuara nga autoriteti kontraktor ne lidhje me ekstraktin historik dhe tregtar QKR :
  A) Operatori ekonomik nuk ka paraqitur nje dokument që vërteton se (subjekti juaj),nuk është në proces falimentimi, (statusi aktiv), nuk është dënuar për shkelje penale, në përputhje me Nenin 45/1 të LPP, nuk është dënuar me vendim të gjykatës së formës së prerë, që lidhet me aktivitetin e profesional, dokument I leshuar nga QKR.

  3. Operatori ekonomik ALTEC SHPK
  Skualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e vecanta te percaktuara nga autoriteti kontraktor ne lidhje me :
  A)Operatori ekonomik nuk ka te punesuar mesatarisht 10 puonjes per periudhen janardhjetor 2015 dhe janar- shkurt 2016 duke u bazuar ne vertetimin e leshuar nga administrate tatimore.Mesatarja e operatorit ekonomik eshte 9.35 punonjes.
  B)Vertetimi per shleyrjen e te gjithe detyrimeve fiskale leshuar nga administrate tatimore rezulton me detyrime te pa paguara.
  C) Operatori ekonomik nuk ka paraqitur vertetim per shlyerjen e detyrimeve vendore per vitin 2015.

  4. Operatori ekonomik MENI
  Skualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e vecanta te percaktuara nga autoriteti kontraktor.
  A)operatori ekonomik nuk ka paraqitur per mjetin ne pronesi leje transporti.

  5. Operatori ekonomik FITORE
  Skualifikohet pasi nuk ploteson kriteret e vecanta te percaktuara nga autoriteti kontraktor:
  A)Operator ekonomik nuk ka paraqitur dokument kualifikimi nga IQT per punonjesit elektricist dhe hidraulik .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLONJA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLONJA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLONJA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLONJA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.16 - Dt.25-04-2016
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit Nr.30 - Dt.01-08-2016
  Lidhja e Kontrates Nr.31 - Dt.08-08-2016

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.