Open Procurement Albania

Loti 1 - Riparim dhe mirëmbajtje ndërtimore e objekteve ekzistuese, për vitin 2016 në QSUT Nënë Tereza

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Loti 1 - Riparim dhe mirëmbajtje ndërtimore e objekteve ekzistuese, për vitin 2016 në QSUT Nënë Tereza
Nr. Reference
Vlera / Fondi Limit 20 134 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 08-02-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-02-2016
Data e mbajtjes se tenderit 23-02-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues Ndregjoni SHPK
HASTOÇI SHPK
4 AM SHPK
ALCON SHPK
ED KONSTRUKSION SHPK
KEVIN CONSTRUKSION SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ED KONSTRUKSION SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 19 770 737,60
  Data e shpalljes se fituesit 10-05-2016
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 23 724 885,12
  Data e lidhjes se kontrates 30-05-2016
  Kohezgjatja e kontrates 31-12-2016
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kane marre pergjigje me vendimet e KPP-se nr. 296/2016 prot. date 05.05.2016 dhe nr. 297/2016 prot. date 05.05.2016.
  Fituesi është përzgjedhur sipas vendimit të KPP.
  1. Ndregjoni SHPK
  Oferta nuk përmban të gjithë dokumentacionin e kërkuar në dokumentet e tenderit referuar listës së kërkesave të tenderit të shpallur në sistemin elektronik të A.P.P.
  a. Nuk plotëson kriterin në lidhje me stafin
  b. Nuk plotëson kriterin në lidhje me mjetet, pasi nuk disponon disa prej këtyre mbjeteve
  c. Nuk plotëson Pikën a) të kapacitetit teknik të kritereve të veçanta për shërbimet e ngjashme
  2. ALCON SHPK
  Oferta nuk përmban të gjithë dokumentacionin e kërkuar në dokumentet e tenderit referuar listës së kërkesave të tenderit të shpallur në sistemin elektronik të A.P.P.
  3. 4 AM SHPK
  Oferta nuk përmban të gjithë dokumentacionin e kërkuar në dokumentet e tenderit referuar listës së kërkesave të tenderit të shpallur në sistemin elektronik të A.P.P.
  dokumenteve të tenderit të miratuara, u konstatua se oferta e Operatorit Ekonomik 4 AM sh.p.k. nuk është në përputhje me kërkesat e tenderit, duke e cilësuar si ofertë të pa vlefshme. 4. HASTOÇI SHPK
  Oferta nuk përmban të gjithë dokumentacionin e kërkuar në dokumentet e tenderit referuar listës së kërkesave të tenderit të shpallur në sistemin elektronik të A.P.P.
  a. Nuk plotëson kriterin në lidhje me stafin
  b. Nuk plotëson kriterin në lidhje me mjetet, pasi nuk disponon disa prej këtyre mbjeteve
  c. Nuk plotëson Pikën a) të kapacitetit teknik të kritereve të veçanta për shërbimet e ngjashme
  5. KEVIN CONSTRUCTION SHPK
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ED KONSTRUKSION SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.5 - Dt.08-02-2016
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit Nr.20 - Dt.23-05-2016
  Lidhja e Kontrates Nr.22 - Dt.06-06-2016

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.