Open Procurement Albania

Ndërtim i çatisë të godinës së maternitetit, rikonstruksion i nyjeve hidrosanitare dhe disa ndërhyrje në Spitalin Kukës

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
Objekti i Tenderit Ndërtim i çatisë të godinës së maternitetit, rikonstruksion i nyjeve hidrosanitare dhe disa ndërhyrje në Spitalin Kukës- Burimi i Financimit - Ministria e Shëndetësisë
Nr. Reference REF-50272-09-20-2016
Vlera / Fondi Limit 6 583 330,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-09-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-10-2016
Data e mbajtjes se tenderit 03-10-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues 14
Operatore Konkurues SARK SHPK
NIKA SHPK
DENOLT SHPK & NDERTUESI SHPK
MURATI SHPK
MARSI SHPK
BOSHNJAKU B SHPK
DELIA IMPEX SHPK
Kevin Construksion SHPK
AVDULI SHPK
KADIA SHPK
Shamo Construction SHPK
RADIKA SHPK
MENI SHPK
VLLAZNIMI
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SARK SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 561 170,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-11-2016
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 5 473 404,00
  Data e lidhjes se kontrates 30-11-2016
  Kohezgjatja e kontrates 42 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ankesa eshte paraqitur nga operatori ekonomik Sark SHPK. Ka marrë përgjigje me shkresën nr. 617 prot, datë 28.10.2016 nga Autoriteti Kontraktordhe me pas me Vendimin e KPP, nr. 874/2016, datë 15.11.2016.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. Nika SHPK


  Kishte mungesë në dokumentacionin e kërkuar.
  a)Nuk paraqiti një dokument që vërteton se (subjekti juaj)ka plotësuar detyrimet fiskale , vertetimi i paraqitur mban daten 22.06.2016 .
  b)Nuk paraqiti nje vertetim qe ka shlyer sigurimet shoqerore dhe shendetesore per periudhen JanarKorrik 2016 (vertetimi i paraqitur nuk paraqesin te dhena per muajin Janar , Shkurt , Mars, Prill dhe Maj 2016)

  2. Meni SHPK

  a) Nuk paraqiti kontrate me inxhinierin hidroteknik, sic kerkohej ne kriteret e percaktuara ne DST
  b)Vertetimi i leshuar nga Tatimet Tirane dhe listepagesat nuk perputhen per numrin e punonjesvete siguruar.

  3. Marsi SHPK

  a)Vertetimi i detyrimeve i paraqitur nga ky subjekt eshte me detyrime te pashlyera.
  b)Nuk paraqiti nje kontrate me inxhinierin hidroteknik.

  4. Kadia SHPK

  a) Nuk paraqiti nje vertetim qe ka shlyer sigurimet shoqerore dhe shendetesore per periudhen JanarKorrik 2016(ne vertetimin e paraqitur mungon muaji Maj 2016)
  b)Nuk paraqiti fatura tatimore per pune te ngjashme dhe mungojne librezat e punes per inxh.elektrik dhe hidroteknik.

  5. Vllaznimi SHPK

  a)nuk paraqiti pune te ngjashme realizuar gjatë tri viteve të fundit të aktivitetit të OE.

  6. Murati SHPK

  Skualifikohet sipas Vendimit K.P.P nr874/2016 .
  Objekt ankimi ishte Shfuqizimin e vendimit të KVO-së mbi kualifikimin e ofertës së operatorit ekonomik “Murati” sh.p.k në kete procedurë prokurimi me pretendimin se ky operator nuk plotëson kriterin për punë të ngjashme. KPP vendos pranimin e ankeses.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SARK SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SARK SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SARK SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SARK SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Nr.38 - Dt.26-09-2016
  Specifikim Teknik
  modifikime
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit Nr.48 - Dt.05-12-2016
  Lidhja e Kontrates Nr.50 - Dt.19-12-2016

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.