Open Procurement Albania

Rikonstruksion i ambienteve ekzistuese dhe shtesë ambientesh të reja për kabinetin e fizioterapisë dhe rehabilitimit, si dhe, rikonstruksion dhe përshtatje e hyrjes së godinës kryesore për recepsion si dhe disa magazinave për farmacinë qendrore, në Spitalin Universitar të Traumës

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i ambienteve ekzistuese dhe shtesë ambientesh të reja për kabinetin e fizioterapisë dhe rehabilitimit, si dhe, rikonstruksion dhe përshtatje e hyrjes së godinës kryesore për recepsion si dhe disa magazinave për farmacinë qendrore, në Spitalin Universitar të Traumës
Nr. Reference REF-50930-09-26-2016
Vlera / Fondi Limit 56 355 300,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-09-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-10-2016
Data e mbajtjes se tenderit 20-10-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues K A C D E D J A & ALUERA
Agri Construction
B -93
Leon Konstruksion
Aurora Konstruksion
BE -IS & CURRI SHPK
Hastoçi & COMFORT SHPK
Arkonstudio & PIENVIS SHPK
VIANTE Konstruksion & S - AG & Superior Klima
Operator Ekonomik Kontraktues
 • K A C D E D J A -ALUERA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 42 903 778,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-10-2016
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 51 484 534,00
  Data e lidhjes se kontrates 11-11-2016
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori ekonomik AURORA KONSTRUKSION SHPK

  Kishte mungesë në dokumentacionin e kërkuar:
  a) Nuk ka paraqitur dokumentin e lëshuar nga Administrata Tatimore të kërkuar sipas pikës nr. 2 në Kriteret e Përgjithshme në DST .
  b) Nuk ka paraqitur formularin e vleresimit sipas shtojces 8 në kontratën e ngjashme të paraqitur.. c) Ka paraqitur autorizim nga distributori FB Group , por nuk vërtetohet lidhja e Distributorit me Prodhuesin General Electric e kërkuar sipas pikës L në KVK.
  d) Nuk ka paraqitur të dhëna në deklaratën sipas pikës K në KVK për pajisjen UPS.

  2. Bashkimi i Operatoreve Ekonomik: PIENVIS SHPK& SHOQËRIA ARKONSTUDIO SHPK përfaqësuar nga Shoqeria PIENVIS SHPK:

  Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim sipas DST.
  a) OE Arkonstudio nuk ka paraqitur deklarate gjendje gjyqesore sipas pikes 1 në Kriteret e Përgjithshme të përcaktuara në DST.
  b) Anëtari i BOE Arkonstudio nuk ka paraqitur deklaratë specifikime teknike sipas pikës 1.b në Kriteret e Veçanta të Kualifikimit të përcaktuar në DST.
  c) Anëtari i BOE Arkonstudio nuk ka paraqitur deklaratë konflikt interesi sipas pikës 1.c në Kriteret e Veçanta të Kualifikimit të përcaktuar në DST.
  d) Anëtari i BOE Arkonstudio nuk ka paraqitur E-SIG për vitin 2016 sipas pikës B të kërkuar në Kapacitetin teknik.
  e) Punonjesit me IQT te paraqitur nga Anëtari i BOE Arkonstudio nuk kanë kontrata pune sipas pikës Ç të kërkuar në Kapacitetin teknik në DST..
  f) Kualifikimet nga IQT të punonjësve të paraqitur nga Anëtari i BOE Pienvis nuk janë skanuar të plota pasi mungojne faqet e dyta që tregojnë vlefshmerinë.
  g) BOE ka paraqitur vetem një saldatriçe nga dy të kërkuara sipas pikës D të përcaktuar në Kapacitetin teknik në DST.
  h) BOE nuk ka paraqitur të dhëna në deklaratën sipas pikës K në KVK për pajisjen UPS.
  i) BOE ka paraqitur autorizim nga distributori FB Group , por nuk vërtetohet lidhja e Distributorit me Prodhuesin General Electric e kërkuar sipas pikës L në KVK.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALUERA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALUERA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALUERA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALUERA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Nr.44 - Dt.07-11-2016
  Lidhja e Kontrates Formulari i lidhjes së kontratës

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.