Open Procurement Albania

Ndërtim ashensori 1600 kg, i Objektit – Gjinekologji

Autoritet Prokurues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Objekti i Tenderit Ndërtim ashensori 1600 kg, i Objektit – Gjinekologji
Nr. Reference REF-73830-03-24-2017
Vlera / Fondi Limit 8 314 789,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 27-03-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-04-2017
Data e mbajtjes se tenderit 06-04-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues DOPPLER-AL SHPK & DESARET COMPANY SHPK
TEA-D SHPK & “A.E.K. & CO” SHPK & “SINANI & LICI’’ SHPK
HYSI – 2F SHPK & FREDI SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Desaret SHPK - DOPPLER -AL SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 055 829,10
  Data e shpalljes se fituesit 09-05-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 126 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje në datë 19.04.2017 me nr.473/1 prot.
  Jane s’kualifikuar ofertuesit e meposhtem:
  1.Bashkimi i operatoreve TEA-D SHPK & “A.E.K. & CO” SHPK & “SINANI & LICI’’ SHPK
  Gjate shqyrtimit te dokumentacionit administrativo ligjor u konstatua se bashkimi i operatoreve ekonomike kane paraqitur dokumentacion jo te plote.
  Me dokumentacionin e dorezuar nga ky bashkim O.E. nuk plotesohen te gjitha kerkesat e pergjithshme dhe te veçanta per kualifikim te percaktuara ne DST, shtojca 9.
  a) nuk ploteson piken 1 tek Kriteret e pergjithshme, “dorëzimin e Ekstraktit mbi Historikun e Subjektit, të lëshuar nga Qendra Kombëtare e Regjistrimit”.
  b) Nuk eshte percaktuar pjesa e punes qe do te kryeje secili nga anetaret e ketij bashkimi. Ne zbatim te Nenit 74, pika 2 i RRPP-se, ne marreveshjen e noterizuar ku eshte percaktuar perfaqesuesi i grupit dhe perqindja e pjesemarrjes se punes, nuk jane percaktuar elementet konkrete qe do te kryeje secili nga anetaret e ketij bashkimi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Desaret SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Desaret SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Desaret SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Desaret SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DOPPLER -AL SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DOPPLER -AL SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DOPPLER -AL SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per DOPPLER -AL SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Shpallja e Fituesit Nr.19 - Dt.15-05-2017
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.