Open Procurement Albania

Riforcimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të pabanueshme, të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shijak
Institucioni Prokurues Bashkia Shijak
Objekti i Tenderit Riforcimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të pabanueshme, të dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019 (Programi i Rindertimit)

Burimi i Financimit:Buxheti i shtetit, miratuar me VKM-në nr.181 datë 30.03.2022.
Nr. Reference REF-44631-10-06-2022
Vlera / Fondi Limit 29 233 405,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 07-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 18-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë pjesëmarrës në fazën e pare të prokurimit:
1. INA sh.p.k
2. 4 A CONSTRUKSION
3. 2 N sh.p.k
4. LIS KONSTRUKSION
5. ENERGJI DIZAJN CONSTRUKSIO

Kanë qenë pjesëmarrës në fazën e dytë këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
1. INA sh.p.k me vlera 21.514.459 lekë pa TVSH
2. 2 N sh.p.k me vlere 23.471.135 lekë pa TVSH
Operator Ekonomik Kontraktues
 • INA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 21 514 459,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-07-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e Marrëveshjes Kuadër do të jetë 12 muaj. Kohëzgjatja e kontratës në kuadër të kësaj marrëveshje kuadër do të jetë 3 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. LIS KONSTRUKSION,per arsye:
  -Referuar VKM nr 285 datë 19.05.2021 Per miratimin e rregullave te prokurimit publik i ndryshuar Neni 54 pika 10.

  2. ENERGJI DIZAJN CONSTRUKSIO, per arsye:
  -Referuar VKM nr 285 datë 19.05.2021 Per miratimin e rregullave te prokurimit publik i ndryshuar Neni 54 pika 10.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Operatori Ekonomik 4 A CONSTRUKSION është kualifikuar në fazën e parë, por nuk ka paraqitur ofertë ekonomike për vlerësim në fazën e dytë
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Shijak REF-44631-10-06-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Grafiku i Punimeve
  Akte nenligjore

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Ligj Nr. 97/2019 “Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”
  Vendim Nr. 181, datë 30.3.2022 "Per perdorimin e fondit te rindertimit per financimin e riforcimit te njesive individuale te banimit dhe njesive te banimit ne ndertesa (pallat), ne bashkite Tirane, Durres, Shijak, Lezhe dhe Kruje"
  Formular i Njoftimit te Fituesit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data