Open Procurement Albania

Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.5 dhe pallati nr.6 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kurbin
Institucioni Prokurues Bashkia Kurbin
Objekti i Tenderit Rindërtimi në truallin ekzistues të 2 (dy) njësive të banimit (Pallate), pallati nr.5 dhe pallati nr.6 në Bashkinë Kurbin, në kuadër të proçesit të rindërtimit (Programi i Rindertimit)
Nr. Reference REF-49682-11-11-2022
Vlera / Fondi Limit 320 883 630,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 14-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 24-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës:
1. “G.P.G. COMPANY” SHPK
2. BOE “ARB & TRANS-2010” SHPK & “EVEREST” SHPK
3. BOE “ULZA” SHPK & “GJEOKONSULT & CO” SHPK

Kanë qenë pjesëmarrës në fazen tjetër të procedurës këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
1. BOE “ARB & TRANS-2010” SHPK me vlerë 317,879,580 lekë dhe 100 pikë
2. “G.P.G. COMPANY” SHPK, me vlerë: 319,885,000 lekë dhe 99.62 pikë
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “ARB & TRANS-2010” sh.p.k - "EVEREST" sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 317 879 580,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-06-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 317879580
  Data e lidhjes se kontrates 17-07-2023
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj nga momenti i lidhjes së kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. ULZA SHPK dhe GJEOKONSULT CO SHPK, per arsye:
  - Ka ofertuar mbi fondin limit qe Autoriteti Kontraktor ka prokuruar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "EVEREST" sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "EVEREST" sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "EVEREST" sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "EVEREST" sh.p.k viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kurbin REF-49682-11-11-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Detyre Projektimi
  Formulari i lidhjes se kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data