Open Procurement Albania

Sistem të Hapsirave Publike brenda zonës së Re për zhvillim në fshatin Valias

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Institucioni Prokurues Bashkia Kamez
Objekti i Tenderit Sistem të Hapsirave Publike brenda zonës së Re për zhvillim në fshatin Valias (Programi i Rindertimit )
Nr. Reference REF-50376-11-17-2022
Vlera / Fondi Limit 150 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 18-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 30-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës se prokurimit:
1.” 4 A-M ”shpk
2.B.O.E. ” EURO-ALB ”shpk, & “ULZA”shpk
3.” ALKO- IMPEX general Construcion ”shpk
4.” BE - IS”shpk
5.” FUSHA” shpk
6.“Sireta 2 F” shpk

Kanë qenë pjesëmarrës në fazën tjetër të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
1.“Sireta 2 F” shpk - 148,953,230 Leke
2.” BE - IS”shpk - 149,659,722 Leke
3.B.O.E. ” EURO-ALB ”shpk, & “ULZA”shpk - 149,829,495 Leke
4.” ALKO- IMPEX general Construcion ”shpk - 149,881,362 Leke
5.” FUSHA” shpk - 149,966,150 Leke
Operator Ekonomik Kontraktues
 • S I R E T A 2F
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 148 953 230,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-01-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 148953230
  Data e lidhjes se kontrates 17-01-2023
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e Marrëveshjes Kuadër do të jetë 12 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem (gjate fazes se pare):
  - KUPA shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacion per te vertetuar Pervoje te suksesshme ne realizimin e te pakten:
  a. Pune te ngjashme per nje objekt te vetem ne nje vlere jo me te vogel se 50 perqind e vleres se perllogaritur te kontrates qe prokurohet (pa TVSH) dhe qe eshte realizuar gjate pese viteve te fundit, nga data e shpalljes se njoftimit te kontrates.
  ose
  b. Pune te ngjashme deri ne nje kufi, ku vlera monetare totale e puneve te kryera, e marre se bashku gjate pese viteve te fundit, eshte jo me te vogel se dyfishi i vleres limit te kontrates qe prokurohet (pa TVSH).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S I R E T A 2F viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S I R E T A 2F viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S I R E T A 2F viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per S I R E T A 2F viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Kamëz REF-50376-11-17-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Raport Arkitektonik
  Grafiku i Punimeve
  Projekt Zbatimi5-9
  Projekt Zbatimi31-40
  Projekt Zbatimi121-140
  Projekt Zbatimi10-20
  Projekt Zbatimi61-80-20
  Projekt Zbatimi1-4
  Projekt Zbatimi81-100
  Projekt Zbatimi41-60
  Projekt Zbatimi141-163
  Projekt Zbatimi101-120
  Formulari i Lidhjes se Kontrates
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data